Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”

FCSB Publicat de Daian Cutu astăzi, 00:25
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21746349/1/fcsb-rfs-uefa-europa-league-26-09-2024-2.jpg

 

 

FCSB a s-a impus clar pe teren propriu, scor 4-1, cu formaţia letonă RFS Riga, în prima etapă a tabloului principal din Liga Europa.

Darius Olaru a făcut un meci de vis. Acesta a marcat două goluri, iar la final a dezvăluit că spera ca cei de la FCSB să aibă mai multe puncte pe tabelă.

După acest meci, Olaru a bifat deja 10 goluri stagionale.

”Mă bucur că am reuşit să marchez. Ne doream să începem cu dreptul, aveam nevoie de această victorie neapărat. În ultimele meciuri n-am reuşit să obţinem rezultatele pe care ni le-am dorit, dar mergem înainte că avem foarte multă treabă.

 Ştiam că sunt periculoşi la faze fixe, la contraatacuri, dar am reuşit să gestionăm bine şi am marcat 3 goluri.

Până la următorul meci din Europa, avem foarte multă treabă şi în campionat. Avem de adunat puncte şi ne focusăm şi pe campionat. Avem jucători de calitate în faţă şi avem nevoie de un gazon bun pentru a putea practica un fotbal de calitate.

Mi-aş fi dorit să marcăm mai multe goluri, contează şi golaverajul. Am visat la aceste seri de Europa, acum trebuie să ne focusăm pe campionat”
, a spus Olaru, la flash-interviu.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele