Ultima oră
Gigi Becali a numit cei mai buni "tricolori". "Ăştia patru ţin echipa naţională în spate" Gigi Becali a numit cei mai buni "tricolori". "Ăştia patru ţin echipa naţională în spate"
Reacţia FRF după incidentul rasist de la meciul României Reacţia FRF după incidentul rasist de la meciul României
Ce meci a făcut Messi! Superstarul, cifre uluitoare în victoria cu Bolivia Ce meci a făcut Messi! Superstarul, cifre uluitoare în victoria cu Bolivia
EXCLUSIV | Trebuia eliminat Andrei Burcă? Faza controversată a fost analizată EXCLUSIV | Trebuia eliminat Andrei Burcă? Faza controversată a fost analizată
Ioan Ovidiu Sabău l-a pus la punct pe Ianis Stoica! "Este imatur" Ioan Ovidiu Sabău l-a pus la punct pe Ianis Stoica! "Este imatur"
VIDEO | Ianis Stoica a pus tunurile pe "U" Cluj! "Nu am fost absolut deloc respectat" VIDEO | Ianis Stoica a pus tunurile pe "U" Cluj! "Nu am fost absolut deloc respectat"

VIDEO ǀ Dică începe play-out-ul modest. ”Am făcut cel mai slab meci al nostru, nu am avut o atitudine bună”

CS Mioveni Publicat de Daian Cutu pe 20 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/21067696/2/nicolae-dica-cs-mioveni.jpg

FCU Craiova a câştigat pe teren propriu, cu scorul de 3-0, contra celor de la CS Mioveni, în prima etapă din play-out-ul Superligii.

Golurile au fost marcate de Dragoş Albu, în minutele 53 şi 66, ultimul din penalti, şi Bauza (90+5).

”Am făcut cel mai slab meci al nostru, nu am avut o atitudine bună, nu am făcut ce am pregătit, nu am avut încredere. Întâlneam o echipă care venea după un moment dificil şi mă aşteptam ca noi să punem probleme şi să scoatem un rezultat pozitiv.

Am întâlnit cea mai bună echipă din play-out. Trebuie să avem încredere în continuare, pentru că putem să facem, să obţinem rezultate pozitive. Trebuie să uităm cât mai repede acest joc şi să luptăm în următoarele jocuri”
, a declarat Dică, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele