Ultima oră
PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1 PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1
VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi
VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2 VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2
VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic
VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul” VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul”
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute

VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute

Dinamo Publicat de Daian Cutu ieri, 22:41
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21743864/2/dinamo-bucuresti-fc-botosani-superliga-superbet-27-09-2024.jpg

 

Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia FC Botoşani, într-un meci contând pentru etapa a 11-a din Superliga.

Dinamo a dominat prima parte a meciului cu FC Botoşani, iar Selmani a deschis scorul în minutul 28, după o ieşire hazardată a portarului Eduard Pap. Cătălin Cîrjan a avut un gol anulat pentru henţ, în minutul 45+2, dar alb-roşii au reuşit să îşi mărească avantajul în minutul 70, Politic profitând de o nouă greşeală a lui Pap.

Oaspeţii au revenit în joc prin golul nou intratului Fulop, din minutul 76, şi au egalat la un penalti dictat de Sorin Vădana după un fault comis de Golubovic în suprafaţa de pedeapsă. A transformat Eduard Florescu, în minutul 85 şi până la final Raul Opruţ a primit al doilea cartonaş galben, fiind eliminat, în minutul 90+6. Repriza secundă a fost prelungită cu 13 minute, iar FC Botoşani a obţinut al doilea egal stagional. Moldovenii sunt pe locul 15, cu 8 puncte, în timp ce Dinamo se află pe 3, cu 17 puncte.

VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2 (Selmani 28, Politic 70 / Fulop 77, Florestu 85-penalty), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Dinamo: Golubovic - Sivis, Patriche (cpt.), Licsandru, Opruţ - Olsen, Gnahore, Cîrjan - Soro, Selmani, Milanov
  • FC Botoşani: Pap - Sadiku, Miron (cpt.), Ţigănaşu - Adams, A. Ferreira, Francisco Junior, Mouaddib, Pănoiu - E. Lopez, Ongenda

Minutul 90+11: Final de meci! Se termină 1-1.

Minutul 90+5: Opruţ are o intrare dură şi vede al doilea cartonaş galben.

Minutul 85: GOL FC Botoşani! Golubovic îl faultează în careu pe Kaprof! Florescu execută şi egalează.

Minutul 77: GOL FC Botoşani! Fulop ia o acţiune pe cont propriu şi marchează din careu. Unghiul a fost complicat.

Minutul 70: GOL Dinamo! Mărginean recuperează la mijlocul terenului, apoi mingea ajunge la Politic, care sprintează şi înscrie singur cu Pap.

Minutul 53: Şansă uriaşă pentru Botoşani! Pănoiu primeşte o minge pe 5 metri, dar trimite peste.

Minutul 45+4: Pauză! Dinamo conduce cu 1-0.

Minutul 45+2: Olsen pătrunde în careu şi scoate la Cîrjan, care îl lobează pe portar din câţiva metri. Golul este anulat pentru offside.

Minutul 28: GOL Dinamo! Pap iese aiurea pe o centrare lungă, Selmani profită şi marchează cu un lob.

Minutul 24: Oaspeţii au o şansă bună, dar Golobovic scoate.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------

Dinamo vine după egalul din deplasare, scor 1-1, cu Oţelul Galaţi şi vrea să îşi continue forma bună din acest start de sezon, în care a adunat 4 victorii, 4 egaluri şi două înfrângeri. Trupa lui Kopic se află pe locul 3 în Superliga, la 6 „lungimi” de primul loc, ocupat de ”U” Cluj.

De cealaltă parte, FC Botoşani continuă şi în această stagiune forma dezamăgitoare arătată în sezonul trecut, când s-a salvat la baraj. Moldovenii vin după egalul, scor 3-3, cu ultima clasată din Superliga, Gloria Buzău, şi se află pe locul 15 în clasament.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii a avut loc în sezonul trecut, când FC Botoşani s-a impus cu 2-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele