Ultima oră
MM Stoica, atac furibund la adresa unui club din Superliga: „Noi dăm 80.000 să jucăm pe un stadion impecabil şi ei joacă la Vama Veche” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, atac furibund la adresa unui club din Superliga: „Noi dăm 80.000 să jucăm pe un stadion impecabil şi ei joacă la Vama Veche” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Inter - Torino 3-2. Marcus Thuram a adus victoria cu un ”hattrick” VIDEO | Inter - Torino 3-2. Marcus Thuram a adus victoria cu un ”hattrick”
E gata! Becali e de neoprit şi mai face un transfer după victoria cu PAOK! Anunţul patronului

E gata! Becali e de neoprit şi mai face un transfer după victoria cu PAOK! Anunţul patronului
VIDEO | Francesco Bagnaia a câştigat şi cursa principală de la Motegi. Italianul a redus mult din ecart în clasamentul general VIDEO | Francesco Bagnaia a câştigat şi cursa principală de la Motegi. Italianul a redus mult din ecart în clasamentul general
Tun financiar pe care îl poate da Gigi Becali dacă îl vinde pe Bîrligea! Care este de fapt clauza reală din contractul atacantului Tun financiar pe care îl poate da Gigi Becali dacă îl vinde pe Bîrligea! Care este de fapt clauza reală din contractul atacantului
Anunţul lui Dani Carvajal după ce s-a accidentat grav: ”Revin ca o bestie!”

Anunţul lui Dani Carvajal după ce s-a accidentat grav: ”Revin ca o bestie!”

VIDEO | Dinamo - Izvidac 52-24. Recital al ”dulăilor” în primul meci din European League

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 17 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21351067/1/dinamo-bucuresti-hc-izvidac-ehf-european-league-17-10-2023.jpg

Dinamo Bucureşti s-a impus zdrobitor pe teren propriu, campioana Bosniei Herţegovina, HRK Izvidac, scor 52-24 (27-7), în primul meci din grupa G a European League.

Principalii marcatori ai meciului au fost Akimenko 11 goluri, Pascual 6, Kuduz 6, pentru Dinamo, respectiv Pavlovic 6, Odak 5, pentru HRK Izvidac.

În cealaltă partidă din prima etapă, deţinătoarea trofeului, Fuchse Berlin, a învins-o pe Chambery Savoie, scor 24-22.

Campioana României va juca următoarea partidă în deplasare, cu Chambery Savoie, în 24 octombrie.

Dinamo Bucureşti a fost calificată direct în faza grupelor, după ce nu a primit wild card pentru Liga Campionilor.

În grupa H joacă şi CSM Constanţa, care a debutat cu victorie în deplasare, cu Tatabanya KC, scor 29-24. CSM Constanţa s-a calificat în grupe după ce a eliminat în turul preliminar finalista ediţiei precedente, Fraikin Granollers.

Primele două clasate din cele opt grupe preliminare se vor califica în cele principale, adică patru grupe de câte patru echipe.

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele