Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

VIDEO | Dinamo – Oţelul 3-0. ”Câinii” se apropie vertiginos de un loc de promovare directă

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 7 apr 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21086487/2/ote-din.jpg
 
Dinamo a învins pe teren propriu, scor 3-0, formaţia Oţelul Galaţi, în etapa a treia a play-off-ului din Liga 2.

Pe stadionul „Arcul de Triumf” Dinamo s-a impus cu 3-0, cu toate golurile marcate în repriza secundă, după un meci dominat de bucureşteni. Autorul primelor goluri a fost francezul Lamine Ghezzali, în minutele 62 şi 87, iar Cătălin Ţîră a stabilit scorul final în minutul 90+4.

În clasamentul play-off-ului din Liga 2 Dinamo este pe locul 4, cu 38 de puncte, iar Oţelul ocupă locul al treilea, cu 39 de puncte.

Dinamo evoluează în etapa viitoare împotriva echipei CSA Steaua.

VIDEO | Dinamo – Oţelul 3-0 (Ghezali 62, 87, Ţîră 90+5), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Dinamo: Oncescu - Moura, Giafer, Patriche, Amzăr - Larrucea, Neluţ Roşu, Dani Iglesias - Iulian Roşu, Lamine Ghezali, Ahmed Bani
  • Oţelul: Dur-Bozoancă - Andrei Rus, Sîrghi, Yabre, Panait - Cisotti, Zivulic, Gorovei - Mitoi, Cîrjan, Ursu

Minutul 90+5: Fluier final! Dinamo se impune cu 3-0!

Minutul 90+5: GOL Dinamo! Bani centrează din lovitură liberă, iar Ţîră reia cu capul în poartă.

Minutul 87: GOL Dinamo! Bani şi Iglesias combină elegant, mingea este scoasă la Ghezali, care înscrie cu un şut din interiorul careului.

Minutul 62: GOL Dinamo! Ghezali este lansat excelent de Bani. Francezul pătrunde în careu şi înscrie dintr-un unghi foarte dificil.

Minutul 45+1: Pauză! Scorul este 0-0.
 
Minutul 23: Ocazie imensă irosită de acelaşi Amzăr! Fundaşul a reluat peste cu poartă goală din 5 metri, după o centrare excelentă trimisă de Roşu.
 


Minutul 22: Amzăr trimite în bară, după o centrare de la Sârghi. Mingea s-a scurs pe linia porţii.
 
 
Minutul 1: A început partida!
----------------------------------
 
„Câinii” au nevoie de victorie pentru a se apropia de primele 3 locuri. În acest moment, între Dinamo şi Oţelul, echipă care e pe a treia treaptă a podiumului, sunt 4 puncte, însă o victorie pe Stadionul „Arcul de Triumf” ar reduce ecartul la doar un punct.
 
Însă Oţelul nu este deloc victima perfectă. Gălăţenii au câştigat etapa trecută pe terenul marii rivale a „câinilor”, Steaua, cu 2-1, după ce în runda inaugurală din play-off pierduseră acasă, în derby-ul Moldovei, 1-2 cu Poli Iaşi.
 
În sezonul regular, cele două echipe s-au întâlnit tot în Bucureşti, iar Oţelul a câştigat atunci cu scorul de 3-1. De altfel, gălăţenii se află în clasamentul play-off-ului înaintea adversarilor de azi. Oţelul are 39 de puncte şi e a treia, în timp de Dinamo are 34 şi se află pe poziţia a patra. Lider este Poli Iaşi, echipă care are 44 de puncte, urmată de  Steaua, care are 43.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele