Ultima oră
Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull
NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu
Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta” Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta”
Fostul antrenor a lui Real Madrid a văzut ultimele meciuri ale madrilenilor şi a tras concluzia. „Nu înţelege că trebuie să muncească din greu” Fostul antrenor a lui Real Madrid a văzut ultimele meciuri ale madrilenilor şi a tras concluzia. „Nu înţelege că trebuie să muncească din greu”
VIDEO | Peste 100 de suporteri i-au aşteptat pe tricolori la hotel, după antrenamentul oficial din Cipru VIDEO | Peste 100 de suporteri i-au aşteptat pe tricolori la hotel, după antrenamentul oficial din Cipru
Preţuri exorbitante pentru biletele la faza finală a Cupei Davis, unde Rafael Nadal va juca pentru ultima oară Preţuri exorbitante pentru biletele la faza finală a Cupei Davis, unde Rafael Nadal va juca pentru ultima oară

VIDEO | Discurs neaşteptat de calm oferit de Dan Petrescu. ”Se vedea că toţi voiau, dar nu puteau”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 26 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21107171/3/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-cfr-1907-cluj-cupa-romaniei-semifinale-26-04-2023-1.jpg

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat în finala Cupei României Betano, după ce a trecut clar în semifinale de CFR Cluj, scor 3-0.

Au marcat Păun ‘9, Ştefănescu ’29 şi Rondon ’81.

Dan Petrescu a recunoscut superioritatea celor de la Sepsi şi a punctat că oboseala acumulată în acest sezon şi-a grav cuvântul în jocul elevilor săi.

”A existat o singură echipă, asta e realitatea. Jucătorii de la meciul cu Farul nu şi-au revenit. Am avut mult stres la meciul cu Farul, drumul de la Constanţa a fost lung. Ieri am venit de la Cluj, alte 5 ore cu autocarul.

Se vedea că vor, dar nu pot. Burcă mi-a zis că nu putea să alerge. Poate e greşeala mea, trebuia să bag mai mulţi jucători odihniţi. Am arătat mai bine în 10 oameni. De asta îmi pare rău astăzi, că trebuia să bag 7-8 jucători noi faţă de meciul cu Farul. Dar am zis să respectăm competiţia.

E al 57-lea meci, suntem foarte obosiţi. Nu ştiu cum o vom scoate la capăt. Camora a intrat după accidentare, Burcă era foarte obosit. Acolo s-a pierdut meciul, la cartonaşul roşu. Chiar dacă era 2-0, nu se ştie niciodată.

Cei de la Sepsi au meritat, sunt specialiştii Cupei, le doresc succes”
, a spus Petrescu, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele