Ultima oră
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent” VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent”
Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu” Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”
Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV
„E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO „E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”

VIDEO ǀ Dorinel Munteanu, eliminat din cauza unor sticle cu apă. ”Mi-a stricat seara”

Oțelul Galați Publicat de Daian Cutu pe 7 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21414547/1/fc-cfr-1907-cluj-sc-otelul-galati-superliga-superbet-23-10-2023.jpg

FCU Craiova a învins pe teren propriu, scor 2-0, formaţia FCSB, în cadrul grupei C a Cupei României şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României.

Oţelul este a doua echipă a grupei care se califică în faza eliminatorie a Cupei, după 3-3 cu Dinamo Bucureşti.

Pe final, Dorinel Munteanu a fost eliminat. Tehnicianul a punctat că totul a pornit de la un motiv bizar. poziţionarea unor sticle de apă.

”Mi-am aşezat sticlele pe marcinea suprafeţei tehnice şi mi-a spus să le iau pentru că calcă pe ele venind pe teritoriul meu. Nu i-am spus nimic, nu l-am înjurat. Arbitrul de rezervă l-a anunţat pe central şi în minutul 90 a venit şi mi-a dat galben.

Acum nu pot să fac şi eu legătură că e din Oradea şi următorul meci al nostru e cu Sepsi? Pot să fac şi eu toate combinaţiile. Din minutul unu a început să mă şicaneze.

Centralul mi-a dat al doilea cartonaş galben pentru proteste, dar nu ştiu care proteste.

Mi-a stricat seara, pentru că am jucat bine şi nu mă pot bucura de acestă promovare. Îi felicit pentru calificare”,
a spus Munteanu.

mail-share icon Email
viewscnt

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele