Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

VIDEO | După Răzvan Sava, Dan Petrescu mai pierde un jucător cheie. ”Mi se pare puţin aşa”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 15 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21703672/2/fc-cfr-1907-cluj-fc-maccabi-petah-tigva-turul-al-treilea-preliminar-conference-league-15-08-2024-1.jpg

CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Conference League, după ce a învins pe teren propriu, scor 1-0, formaţia israeliană Maccabi Petach Tikva.

Dan Petrescu a fost mulţumit de joc, însă dezamăgirea lui a fost legată de faptul că îl va pierde pe mijlocaşul croat Karlo Muhar, om de bază în angrenajul ardelenilor.

”A fost cel mai important meci de până acum. Ştiam că va fi un meci greu, diferit de cel din deplasare. Cei de la Maccabi s-au antrenat mai mult, înainte de tur nu au putut, din cauza războiului. Au ţinut bine de minge, au pasat bine, ne-au pus ceva probleme.

Per total, sunt mulţumit, e o victorie importantă. E important că începe CFR să nu mai ia gol. Korenica cred că a făcut cel mai bun meci al lui, dar a ratat mult. A fost foarte bun, e o achiziţie foarte bună pentru noi. Sunt foarte mulţumit.

Eu am zis ceva înainte de meci, că mi se pare puţin, aşa… Muhar nu a făcut cel mai bun meci al lui, s-a văzut. Capul lui a fost doar la plecare cred. A dat gol în tur, nu mai avem ce să-i reproşăm. Acum sunt în dificultate să găsesc un jucător ca Muhar şi unul ca Otele. Au fost cei mai buni jucători ai CFR-ului şi amândoi au plecat. Acum e foarte greu să găsesc ce vreau eu.

Marele avantaj al lui Sava e că era under. Acum, Otto (n.r. Hindrich) e under, vedem dacă putem să-l băgăm la meciurile din campionat”
, a spus Petrescu, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele