Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

VIDEO | ”E clar că suferim”. Alex Chipciu a dezvăluit problema celor de la ”U” Cluj

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 12 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21700515/1/uta-arad-fc-universitatea-cluj-superliga-superbet-29-07-2024-1.jpg

Petrolul Ploieşti a remizat acasă, 0-0, cu Universitatea Cluj, în etapa a cincea din Superligă.

Alex Chipciu consideră că rezultatul este echitabil. Acesta a punctat faptul că ardelenii au suferit atunci când adversarii au apelat la contraatacuri şi dueluri.

”E un rezultat echitabil, părerea mea. Clar că fiecare meci e diferit, alt stil de joc, alte formaţii. Prima repriză mi s-a părut cam greoaie şi pentru noi, dar şi pentru ei. În a doua repriză au fost faze şi faze.

Am controlat mai mult, dar apoi am intrat în jocul lor de contraatacuri şi dueluri. E clar că suferim pentru că noi nu antrenăm asta, noi antrenăm jocul cu mingea.

Şi anul trecut am fost la un minut de play-off. În fotbal e relativ totul ca şi în viaţă. Se pare că suntem mai competitivi ca lot faţă de anul trecut. Să nu uităm că în 5 meciuri am jucat 4 deplasări şi suntem pe podium. Să nu fim răutăcioşi, clar sunt lucrurile bune”
, a spus Chipciu, după meci.

Universitatea Cluj are nouă puncte şi a urcat pe treapta a treia a podiumului, în timp ce Petrolul a bifat al treilea meci egal din acest start de sezon şi ocupă locul 8, cu 6 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele