Ultima oră
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"
Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne
Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională? Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională?
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova, astăzi, de la ora 12, în direct la Prima Sport 1! Oltenii vor să ajungă din nou în Liga 1

VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova, astăzi, de la ora 12, în direct la Prima Sport 1! Oltenii vor să ajungă din nou în Liga 1

VIDEO | ”E un pic dramatică”. Neil Lennon a vorbit despre situaţia celor de la Rapid

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 11 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21698763/2/lennon.jpg

Gloria Buzău a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu Rapid, într-un meci din etapa a cincea a Superligii.

Giuleştenii sunt fără victorie în acest sezon, dar Neil Lennon a anunţat că nu are de gând să renunţe la funcţia de antrenor principal.

”Muncim bine, dar nu marcăm. Reacţia noastră după gol a fost bună. Acel gol a distrus echipa. Ne creăm ocazii, ne lipseşte încrederea. Nu suntem departe de a găsi formula ideală. E un pic de mahmureală la echipă.

Sunt aici pentru a rămâne pe termen lung. Nu trebuie să se întâmple nimic, să se schimbe nimic. Trebuie să creăm ceva solid. Cum să plec după patru etape. Nu cred că este corect să ne gândim la asta.

Avem un obiectiv. Trebuie să fim în primele şase. De ce nu să câştigăm titlul? Este dificil. Sunt multe echipe bune”
, a spus Lennon, la flash-interviu.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele