Ultima oră
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV
”Sunt foarte fericit”. Radu Drăguşin, emoţionat după primul gol la naţională ”Sunt foarte fericit”. Radu Drăguşin, emoţionat după primul gol la naţională
O nouă seară de gală în Liga Naţiunilor. Portugalia a întrecut Polonia, iar Spania a câştigat greu cu Danemarca O nouă seară de gală în Liga Naţiunilor. Portugalia a întrecut Polonia, iar Spania a câştigat greu cu Danemarca
VIDEO | Cipru - România 0-3. Seară cu multe amintiri frumoase la Larnaca VIDEO | Cipru - România 0-3. Seară cu multe amintiri frumoase la Larnaca

VIDEO | Echilibru şi dramă în Liga Naţiunilor! Croaţia a învins cu emoţii Scoţia. Bulgaria nu marchează cu Luxemburg

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu ieri, 21:20
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21763604/1/profimedia-0920128451.jpg

 

 

Echipa naţională a Croaţiei a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-1, naţionala Scoţiei, în grupa A1 a Ligii Naţiunilor. Scoţienii au avut gol anulat la ultima fază a meciului. Într-un meci din C3, Bulgaria a remizat fără gol cu Luxemburg.

Scoţienii au deschis scorul pe stadionul Maksimir, din Zagreb, în faţa Croaţiei, într-un meci arbitrat de o brigadă românească, la centru fiind Istvan Kovacs. Autorul golului oaspeţilor a fost Ryan Christie, în minutul 33, după o gafă a lui Luka Sucic. Gazdele au egalat după numai trei minute, când Perisic a fost omul cu pasa decisivă, iar Igor Matanovic a înscris primul său gol pentru naţională. Andrej Kramaric a marcat în minutul 70 golul care  a adus victoria pentru croaţi. Scoţienii au egalat la ultima fază a partidei, prin Che Adams, dar după analiza VAR golul a fost anulat de Istvan Kovacs şi Croaţia s-a impus cu 2-1.

În grupa A1 conduce Portugalia, cu 6 puncte, urmată de Croaţia, tot 6 puncte, Polonia (3 puncte) şi Scoţia, zero puncte.

Într-un meci din grupa C3, Bulgaria s-a chinuit pe teren propriu, la Plovdiv, să învingă Luxemburgul, dar nu a reuşit şi meciul s-a terminat 0-0. În grupă Bulgaria ocupă prima poziţie, cu 5 puncte, Belarus e pe 2, cu patru puncte, Irlanda de Nord are 3 puncte, iar Luxemburg a reuşit primul său punct.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt