Ultima oră
Ofertă oficială pentru Darius Olaru, căpitanul FCSB-ului! Ofertă oficială pentru Darius Olaru, căpitanul FCSB-ului!
VIDEO | Csikszereda - CSM Focşani 1-0, în direct Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Dolny reia superb din afara careului VIDEO | Csikszereda - CSM Focşani 1-0, în direct Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Dolny reia superb din afara careului
Fotbalistul care a refuzat să mai joace pentru România, la AC Milan! Anunţ incredibil în Italia Fotbalistul care a refuzat să mai joace pentru România, la AC Milan! Anunţ incredibil în Italia
Breaking News! Legenda imensă a Barcelonei s-a retras: ”Jocul continuă!”

Breaking News! Legenda imensă a Barcelonei s-a retras: ”Jocul continuă!”
VIDEO | Peste 500 de suporteri, majoritatea copii, prezenţi la antrenamentul ”Generaţiei de Suflet” VIDEO | Peste 500 de suporteri, majoritatea copii, prezenţi la antrenamentul ”Generaţiei de Suflet”
Adrian Şut a părăsit cantonamentul naţionalei din motive medicale. Victor Dican, convocat în premieră Adrian Şut a părăsit cantonamentul naţionalei din motive medicale. Victor Dican, convocat în premieră

VIDEO | Edi Iordănescu are o enigmă. Cu ce portar va aborda meciul cu Israel? Ce cred foştii portari ai naţionalei

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 4 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21304667/2/moldovan.jpg

Meciurile care ne pot duce la Euro 2024 se văd la Prima TV.  Susţinem Naţionala lui Edi Iordănescu iar în ziua meciului, pe 9 septembrie, televiziunile din Grupul Clever vor acorda spaţii ample partidei. Cu mic, cu mare, strigăm într-un singur glas “Hai, România!”

Naţionala României întâlneşte Israel, la Bucureşti, iar marea enigmă din primul 11 este postul de portar.

Edi Iordănescu i-a selecţionat pe Horaţiu Moldovan, Ştefan Târnovanu şi Mihai Aioani. În precedentele două partide din preliminariile Euro a apărat Moldovan, dar evoluţiile bune ale lui Târnoveanu ar putea să îl propulseze pe jucătorul de la FCSB în poarta naţionalei.

"Horaţiu Moldovan şi-a revenit, a început să apere bine după meciul cu Farul, la echipa naţională a apărat foarte bine, cred că el are prima şansă." a spus Bogdan Stelea, unul din portarii "Generaţiei de Aur".

Costel Pantilimon a apărat buturile naţionalei în 27 de partide şi este şi el de părere că Moldovan ar trebui să fie titular. De asemenea, fostul portar crede că şi Ionuţ Radu, neconvocat la această acţiune, ar merita o şansă. 

"Nu văd de ce nu ar rămâne Moldovan. Radu e este un portar cu potenţial, sper să primească şi el o şansă." a spus Pantilimon.

mail-share icon Email
viewscnt