Ultima oră
După ce a remizat cu Dan Petrescu, Becali a dezvăluit care este singurul club din ţară de care se teme: ”Au echipă şi joacă fotbal frumos. 'U' Cluj, nu, nu are putere!”

După ce a remizat cu Dan Petrescu, Becali a dezvăluit care este singurul club din ţară de care se teme: ”Au echipă şi joacă fotbal frumos. 'U' Cluj, nu, nu are putere!”
Ivan Perisic a semnat un contract cu PSV Eindhoven Ivan Perisic a semnat un contract cu PSV Eindhoven
Răsturnare incredibilă de situaţie! Adi Petre nu se mai retrage Răsturnare incredibilă de situaţie! Adi Petre nu se mai retrage
VIDEO | Gigi Mulţescu a fost înmormântat cu onoruri militare VIDEO | Gigi Mulţescu a fost înmormântat cu onoruri militare
Petrolul şi-a asigurat serviciile unui internaţional din Benin Petrolul şi-a asigurat serviciile unui internaţional din Benin
Reacţia virală a antrenorului de la Al Nassr înainte de a fi demis. ”Lucrul important e că mă dedic la maximum” Reacţia virală a antrenorului de la Al Nassr înainte de a fi demis. ”Lucrul important e că mă dedic la maximum”

VIDEO | Emiliano Martinez a lovit un cameraman

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe joi, 13:32
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21730814/1/profimedia-0905941918.jpg

 

 

Asociaţia columbiană a jurnaliştilor sportivi a cerut FIFA să condamne comportamentul lui Emiliano Martinez în timpul înfrângerii Argentinei, scor 2-1, în faţa Columbiei, marţi, în preliminariile Cupei Mondiale 2026.

Portarul în vârstă de 32 de ani a lovit violent camera unui reporter care dorea să îi ia un interviu pe teren, un gest condamnat ferm de Asociaţia columbiană a jurnaliştilor sportivi.

”Această agresiune este un atac la adresa libertăţii de exprimare”, se arată într-un comunicat. ”Facem apel la FiIFA să ia măsuri exemplare împotriva lui Emiliano Dibu Martinez, care nu este un bun exemplu pentru noile generaţii”, a notat asociaţia.

După înfrângerea suferită în Columbia, jucătorii argentinieni s-au arătat deosebit de furioşi, convinşi că au fost nedreptăţiţi de arbitraj. Ei acuză în special, un penalti controversat acordat columbienilor şi transformat de James Rodriguez.

 

Jhonny Jackson, jurnalistul care a fost victima furiei lui Dibu Martinez, a oferit relatarea sa despre incident. ”La fluierul final, ca reporter, caut mereu reacţii”, a explicat el, în comentariile relatate de TyC Sports. ”Mă duc pe teren şi le caut. Îl văd pe Dibu făcându-i cu mâna unui portar de rezervp şi mă duc la el. Şi, dintr-o dată, Dibu m-a lovit”, a spus Jackson.

 

Reporterul a căzut în urma loviturii. ”Eram furios, foarte furios, pentru că lucram, la fel ca el. Dar nu am spus nimic”, a adăugat el. El i-a adresat un mesaj portarului: "Am vrut să-ţi transmit să rămâi calm, frate. Toată lumea a pierdut deja un meci”.

Cel puţin trei meciuri de suspendare riscă Martinez, conform Articolului 14 din codul disciplinar al FIFA.

mail-share icon Email
viewscnt