Ultima oră
Aspectul care l-a supărat pe antrenorul cu Sepsi la meciul cu FCSB. Aspectul care l-a supărat pe antrenorul cu Sepsi la meciul cu FCSB.
Un nou jucător tras pe linie moartă la FCSB? Becali l-a distrus după meciul cu Sepsi: ”Se crede vedetă şi aleargă mai mult unul de 30 de ani. Bă, tată, luptă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Un nou jucător tras pe linie moartă la FCSB? Becali l-a distrus după meciul cu Sepsi: ”Se crede vedetă şi aleargă mai mult unul de 30 de ani. Bă, tată, luptă!” | VIDEO EXCLUSIV
”Puncte foarte importante”. Concluziile lui Elias Charalambous după prima victorie în deplasare în Superliga ”Puncte foarte importante”. Concluziile lui Elias Charalambous după prima victorie în deplasare în Superliga
Ştefan Târnovanu a pus la suflet criticile din ultima vreme. ”M-au afectat” Ştefan Târnovanu a pus la suflet criticile din ultima vreme. ”M-au afectat”
L-a văzut cu Sepsi, iar Becali s-a decis: ”E cel mai bun de la noi! Se distrează la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

L-a văzut cu Sepsi, iar Becali s-a decis: ”E cel mai bun de la noi! Se distrează la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Napoli - Monza 2-0. Fosta campioană îşi menţine şefia în Serie A VIDEO | Napoli - Monza 2-0. Fosta campioană îşi menţine şefia în Serie A

VIDEO | ”Era presiunea rezultatului, trebuia să câştigăm”. Alex Mitriţă, fabulos şi în duelul Băniei

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 10 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21519756/1/fc-u-craiova-universitatea-craiova-superliga-superbet-10-03-2024-1.jpg

Universitatea Craiova a întrecut în deplasare, scor 2-1, pe FCU Craiova, în ultima etapă a sezonului regular.

Alex Mitriţă a strălucit din nou. El a reuşit să egaleze, graţie unei execuţii luminoase din lob, ce a generat revirimentul Universităţii Craiovei în derby-ul Băniei.

O repriză foarte proastă din partea noastră, apoi am intrat timoraţi, dar, după ce am marcat primul gol, a fost alt meci.

Era presiunea rezultatului, trebuia să câştigăm. Avem o conexiune incredibilă, ne simţit foarte bine şi în teren, şi în afară, suntem ca doi fraţi şi se vede.

Cu siguranţă, orice jucător îşi doreşte să fie la naţională, încerc să îmi fac treaba cât mai bine şi dacă sunt chemat voi merge cu inima deschisă”, a spus Mitriţă.

 

mail-share icon Email
viewscnt