Ultima oră
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV
”Sunt foarte fericit”. Radu Drăguşin, emoţionat după primul gol la naţională ”Sunt foarte fericit”. Radu Drăguşin, emoţionat după primul gol la naţională
O nouă seară de gală în Liga Naţiunilor. Portugalia a întrecut Polonia, iar Spania a câştigat greu cu Danemarca O nouă seară de gală în Liga Naţiunilor. Portugalia a întrecut Polonia, iar Spania a câştigat greu cu Danemarca
VIDEO | Cipru - România 0-3. Seară cu multe amintiri frumoase la Larnaca VIDEO | Cipru - România 0-3. Seară cu multe amintiri frumoase la Larnaca

VIDEO | Eroare mare comisă de portarul celor de la Sepsi! A avut noroc şi a scăpat fără să primească gol

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 15 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21096796/1/niczuly.png

Partida CFR Cluj - Sepsi, din runda a 4-a din play-off-ul Superligii, va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00 şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate fazele importate ale meciului vor fi redate în format video-text pe site-ul PrimaSport.ro.

 

Roland Niczuly a comis o eroare mare în startul partidei, dar a avut în cele din urmă noroc. Portarul celor de la Sepsi a pasat fără să fie incomodat la Janga. Mingea a ajuns în cele din urmă la Deac, care a tras peste poartă.

CFR Cluj e în căutarea primei victorii din play-off-ul acestui sezon, până acum ”feroviarii” au remizat în toate cele trei partide disputate cu FCSB, Rapid şi U. Craiova. În urma remizei cu ”roş-albaştrii” clujenii s-au îndepărtat la patru puncte de primul loc ocupat de Farul şi nu au voie să facă paşi greşiţi în înfruntarea cu Sepsi.

De cealaltă parte, Sepsi a obţinut etapa trecută prima victorie din play-off, după ce a învins-o cu 2-0 pe Rapid. Covăsnenii se află pe locul şase cu 24 de puncte şi o vor întâlni pe CFR şi în semifinalele Cupei României.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele