Ultima oră
CFR Cluj, test util cu divizionara secundă Unirea Ungheni CFR Cluj, test util cu divizionara secundă Unirea Ungheni
”Nu e uşor, m-am plictisit rău prin casă”. Veste proastă pentru Rapid! Un jucător nu va mai putea evolua în acest an ”Nu e uşor, m-am plictisit rău prin casă”. Veste proastă pentru Rapid! Un jucător nu va mai putea evolua în acest an
EXCLUSIV | Opinie cu privire la cine să apere poarta României. ”Trebuie să rămână jucătorul de valoare din spate” EXCLUSIV | Opinie cu privire la cine să apere poarta României. ”Trebuie să rămână jucătorul de valoare din spate”
Qinwen Zheng şi Aryna Sabalenka vor juca în finala de la Wuhan Qinwen Zheng şi Aryna Sabalenka vor juca în finala de la Wuhan
VIDEO | Gloria Bistriţa - Podravka 25-29. A patra înfrângere pentru ardelence în Liga Campionilor! Croatele au avut şi 12 goluri avans VIDEO | Gloria Bistriţa - Podravka 25-29. A patra înfrângere pentru ardelence în Liga Campionilor! Croatele au avut şi 12 goluri avans
Denis Alibec, optimist înainte de meciul cu Cipru. ”Să ne obişnuim cu statutul de favoriţi” Denis Alibec, optimist înainte de meciul cu Cipru. ”Să ne obişnuim cu statutul de favoriţi”

VIDEO | ”Eu nu cred că Steaua şi aceşti suporteri au nevoie de aceste legi”. Ovidiu Burcă, ”săgeţi” către CSA Steaua

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 18 apr 2023
mail-share icon Email

Golurile au fost marcate de Chipirliu, în minutul 19, din penalty şi în minutul 29.

Ovidiu Burcă a răbufnit cu privire la modificarea Legii Sportului, care ar putea da drept de promovare celor de la CSA Steaua.

 

”Steaua nu va avea drept de promovare în acest an! Ce s-a întâmplat în această spăptămînă e strigător la cer, din perspectva ceătţeanului de rând. Eu nu cred că Steaua şi aceşti suporteri au nevoie de aceste legi.

Proiectul lor a început acum 6 ani, în acelaşi timp cu cel al Rapidului, iar eu am fost acolo. Mi-e greu să cred că ei n-au avut timp în şase ani să găsească o formă lgală de a promova! Să schimbi legi în săptămâna meciului mi se pare absoluit straniui! Oricum, promulgarea acestei legi-fantomă cred că va dura!

Am amânat să ofer un răspuns pe acest subiect pentru a nu crea o anumită enegie. Legea venită săptămâna aceasta le-a dat un stimul atât fanilor, cât şi jucătorilor. Toată lumea vorbeşte de implicarea statului în sport. E un măr otrăvit! Statul e cel mai prost manager!”
a răbufnit Burcă.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele