Ultima oră
Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open
Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"

VIDEO | Eugen Neagoe, total nemulţumit de rezultatul final al partidei. ”Trebuia să câştigăm acest joc”

U Cluj Publicat de Ovidiu Neacşu pe 3 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/20846354/1/neagoe.jpg

Echipa Universitatea Cluj a terminat la egalitate, vineri seară, scor 1-1, meciul disputat pe teren propriu, cu FCU Craiova 1948, din etapa a 9-a a Superligii.

Eugen Neagoe crede că echipa lui merita victoria în acestă seară şi nu este mulţumit cu egalul, mai ales că ”U” Cluj nu are nicio victorie în SuperLigă până în acest moment. Tehnicianul a comentat şi faza din prima repriză la care cei din camera VAR au considerat că nu  a fost gol.

”Trebuie să ne mulţumească? După tot ce s-a întâmplat în teren, după cele 90 de minute, nu are cum să ne mulţumească. Trebuia să câştigăm acest joc. Erau foarte importante cele trei puncte.

Am întâlnit o echipă bună, dar, sincer, cred că în această seară şi în special în prima repriză... Cred că a fost perfectă, i-am sufocat, ne-am creat multe situaţii de a marca... bară, ocazii, singur cu portarul, cred că am mai marcat un gol, dar, iarăşi, VAR-ul: pentru noi nu a fost gol.

Cred că putea să fie validat, mie mi se pare gol, portarul Craiovei este cu mâinile în proprie poartă. Nu vreau să devin nici plictisitor şi să spun după fiecare joc că VAR-ul este aşa cum este... Vreau să-mi văd de echipa mea şi de munca pe care o facem împreună.

Vreau să arătăm ca în prima repriză, pentru că, chiar dacă am întâlnit o echipă care joacă fotbal, nu le-am dat nicio şansă. Au marcat gol cu o lovitură formidabilă a unui jucător fabulos. De altfel, Craiova nu cred că a călcat în careul nostru. În repriza a doua s-au mai echilibrat, dar, încă odată, prima cred că a fost perfectă.

În patru reprize şi jumătate, de când sunt eu la echipă, adversarii noştri au avut un singur şut pe poarta noastră. Cred că am arătat ca o echipă destul de solidă. Sper că vom arăta la fel de bine şi în continuare.

I-am felicitat pe băieţi, pentru că au făcut un efort formidabil. Nu mă plâng că jucăm din trei în trei zile cu aceeaşi jucători. Nu am reuşit decât să luăm două puncte în ultimele meciuri, dar cred că ar fi trebuit să avem minim 4-5.”, a declarat Eugen Neagoe, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele