Ultima oră
Raul Florucz, decizie finală după ce a aflat că Mircea Lucescu doreşte să îl convoace Raul Florucz, decizie finală după ce a aflat că Mircea Lucescu doreşte să îl convoace
Mircea Lucescu, mesaj imperativ pentru cluburile din România! "Această echipă naţională ar trebui să dea un exemplu" Mircea Lucescu, mesaj imperativ pentru cluburile din România! "Această echipă naţională ar trebui să dea un exemplu"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a făcut anunţul momentului! Ce se întâmplă cu Louis Munteanu NEWS ALERT | Neluţu Varga a făcut anunţul momentului! Ce se întâmplă cu Louis Munteanu
Victorie uriaşă obţinută de naţionala U21 a României Victorie uriaşă obţinută de naţionala U21 a României
Echipa pe care ar vrea să o antreneze Elias Charalambous Echipa pe care ar vrea să o antreneze Elias Charalambous
Clubul Nottingham Forest, amendat cu aproape 900.000 de euro Clubul Nottingham Forest, amendat cu aproape 900.000 de euro

VIDEO EXCLUSIV | ”Are prima şansă”. Adrian Cristea şi-a ales favorita la titlu

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 15 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21125426/1/cristea.png

FCSB a învins duminică, pe teren propriu, formaţia CFR Cluj, scor 1-0, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului SuperLigii României. FCSB s-a apropiat la un punct de lider, Farul, în urma confruntării cu ardelenii, care a fost LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro!

Formaţia din Capitală este în mare formă şi poate trece pe primul loc în Superliga, dacă câştiga etapa viitoare contra celor de la Farul, echipă care părea până de curând scăpată în campioană.

Chiar şi fără Denis Alibec, suspendat după eliminarea din meciul Universitatea Craiova, Adrian Cristea a dezvăluit la Fotbal Show că trupa lui Gică Hagi are în continuare prima şansă la titlu.

”Toată lumea înclină spre FCSB acum. Sunt într-o formă foarte bună, au legat victorii, dar tot Farul are prima şansă.

(n.r. absenţa lui Alibec) A fost un jucător determinant pentru Farul acest sezon, dar a făcut acea prosti în meciul cu Craiova, e şi căpitanul echipei, are experienţă, nu mai e un copil”
, a declarat Cristea pentru Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele