Ultima oră
OFICIAL | Alex Bourceanu a semnat OFICIAL | Alex Bourceanu a semnat
Un nepalez de 18 ani a escaladat toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri din lume Un nepalez de 18 ani a escaladat toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri din lume
Surpriză! Arbitrul delegat la meciul Cipru - România Surpriză! Arbitrul delegat la meciul Cipru - România
EXCLUSIV | Cele mai noi informaţii despre accidentările jucătorilor de la FCSB EXCLUSIV | Cele mai noi informaţii despre accidentările jucătorilor de la FCSB
NEWS ALERT | Şedinţă la Rapid! S-a luat o decizie extremă NEWS ALERT | Şedinţă la Rapid! S-a luat o decizie extremă
Jandarmeria, activă la meciurile de fotbal Jandarmeria, activă la meciurile de fotbal

VIDEO EXCLUSIV | FCSB, văzută mare favorită la meciul cu Dinamo. ”Nici Burcă nu poate să facă minuni”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 22 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21262919/2/fcsb.jpg

FCSB – Dinamo, derby-ul etapei a doua din Superliga României, va fi transmis în direct de către Prima Sport 1, sâmbătă, de la ora 21:30, şi online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, locul unde se văd toate meciurile din întrecerea internă din ţara noastră.

În acelaşi timp, site-ul www.primasport.ro va reda în regim live video & text cele mai importante faze ale jocului cum ar fi golurile, ratările, potenţialele decizii controversate ale VAR sau paradele confruntării.

Fostul portar Răzvan Pleşca este de părere că FCSB este mare favorită în derby-ul de sâmbătă, de asemenea, formaţia lui Gigi Becali are cele mai mari şanse să fie campioană.

”(n.r. dacă are Dinamo vreo şansă) Doar dacă cei de la FCSB se vor menaja, în vederea meciurilor din cupele europene, pentru că nici Burcă nu poate să facă minuni. Am văzut şi cu Universitatea Craiova, au încercat, dar diferenţa de valoare s-a văzut.

Poate nu e diferenţa de valoare ca la acel 6-0 de acum doi ani, dar FCSB are un lot echilibrat, jucători tineri şi jucători cu experienţă. E de departe principala favorită la titlu.

Anul acesta FCSB-ul nu mai are nicio scuză să nu ia titlul”
, a explicat Pleşca, pentru Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele