Ultima oră
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul

LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”

VIDEO EXCLUSIV | Gică Popescu, despre incidetul de la meciul Cadiz - Barcelona. ”La noi băieţii aruncau scaune, aici se se arunca defibrilatorul”

Barcelona Publicat de Ovidiu Neacşu pe 11 sep 2022
mail-share icon Email

Au fost momente de panică în partida din LaLiga, de sâmbătă, Cadiz - Barcelona, care s-a încheiat cu scorul de 0-4. 

În minutul 82 partida a fost oprită din cauză că doi spectatori au leşinat în tribune. Este vorba despre un domn, care a făcut infarct şi fata lui, care a leşinat din cauza sperieturii. Medicii celor două echipe au ajuns imediat la faţa locului şi le-au oferit suport medical ambelor persoane.

După mai bine de oră ambele persoane şi-au revenit, iar bărbatul care făcuse infarct a fost transportată la spital într-o stare bună. De departe imaginea meciului a fost oferită de portarul lui Cadiz, Ledesma, care a fugit cu un defibrilator în mână pentru a-l arunca medicilor în tribune, unde se executa manevra de resuscitare. 

Gică Popescu a făcut o paralelă cu întâmplarea de la partida din LaLiga şi meciul FCU Craiova - Rapid, unde au fost foarte multe incidente nesportive, atât din partea publicului cât şi a anumitor jucători.

”Am văzut şi noi aruncări din tribună, băieţii aruncau scaune (n.r. incidentele de la partida FCU Craiova – Rapid), iar aici (n.r. în partida Cadiz – Barcelona) se arunca defibrilatorul. Frumos gest din partea organizatorilor, s-a întrerupt meciul, a fost transportat la spital (n.r. suporterul care a făcut infarct) şi s-a reluat meciul”, a declarat Gică Popescu în exclusivitate la Fotbal Show.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele