Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

VIDEO EXCLUSIV | Mihai Iosif, foarte aproape de a veni la CS Mianur Baia Mare. ”Mai avem de pus la punct nişte mici detalii”

Fotbal Internațional Publicat de Ovidiu Neacşu pe 17 oct 2022
mail-share icon Email

Mihai Iosif este foarte aproape de o revenire pe banca unei echipe de club. Fostul antrenor al Rapidului poate semna chiar mâine cu Minaur Baia Mare.

Vasile Miriuţă, directorul tehnic de la Minaur Baia Mare, a dezvăluit în exclusivitate în emisiunea Fotbal Show, că se află în discuţii cu Mihai Iosif, pentru a prelua echipa aflată în Liga 2. 

”Sunt nişte discuţi (n.r. pentru a-l aduce pe Mihai Iosif la Minaur Baia Mare), mai avem de pus la punct nişte mici detalii şi sperăm că se rezolvă ”problema” cu antrenorul, până mâine. E prea devreme să vorbim până nu este oficial. Mihai Iosif a mai avut oferte din ce ştiu eu, dar le-a refuzat”, a dezvăluit Vasile Miriuţă, în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 2.

Întrebat dacă va interveni în anumite decizii luate de viitorul tehnician, fostul antrenor nu a ezitat să dea un răspuns clar.

”Nu m-am băgat şi nu mă voi băga niciodată la echipă, adică la aceste chestii tehnico-tactice, de făcut echipa, de a impune jucători. Nu m-am băgat şi nu mă voi băga!”, a spus Miriuţă.

  • Mihai Iosif ar putea să debuteze pe banca băimărenilor, chiar în partida din Cupa României cu FC Argeş, de joi, transmisă în direct pe Prima Sport 2, de la ora 15:30
mail-share icon Email
viewscnt