Ultima oră
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor
Disputa Mbappe - PSG: clubul refuză în continuare să plătească şi face apel Disputa Mbappe - PSG: clubul refuză în continuare să plătească şi face apel
VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1. Echitate între formaţiile ce au impresionat în startul de sezon VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1. Echitate între formaţiile ce au impresionat în startul de sezon
A fost găsit înlocuitorul lui Vassaras la şefia CCA! "Trebuie forţe proaspete" A fost găsit înlocuitorul lui Vassaras la şefia CCA! "Trebuie forţe proaspete"
Mihai Stoica a auzit că Gigi Becali a fost chemat la Comisii şi a reacţionat! "În 1989, în decembrie, au fost oameni care au murit pentru ca să putem vorbi" | EXCLUSIV Mihai Stoica a auzit că Gigi Becali a fost chemat la Comisii şi a reacţionat! "În 1989, în decembrie, au fost oameni care au murit pentru ca să putem vorbi" | EXCLUSIV

VIDEO EXCLUSIV | Narcisa Lecuşanu, după ce România a pierdut la limită în faţa Olandei. ”Un meci foarte frumos, nici nu ştiu de ce nu a fost egal”

Handbal Publicat de Ovidiu Neacşu pe 6 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20910836/1/312573895-1936505996540050-8778231336603880448-n.jpg

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă, la Skopje, de campioana mondială Olanda, scor 29-28 (14-12), în primul meci din grupa C a Campionatului European. Următorul meci este luni, cu campioana olimpică Franţa.

În cadrul unei intervenţii la Prima Sport 1, fosta mare handbalistă, Narcisa Lecuşanu, a lăudat prestaţia naţionalei României şi e de părere că ”tricolorele” puteau oţine mai multe din acest meci.

”A fost un meci extraordinar, un meci splendid, de care pe care. Din păcate s-a terminat cu un gol pentru Olanda, parcă era mai corect un egal în perspectiva următoarei faze a competiţiei, dar fetele au jucat extraordinar. Păcat pentru ele, rezultatul putea fi şi de partea cealaltă, dar rămânem cu bucuria unui joc extraordinar, sper să poată să menţină şi în meciul cu Franţa.

E clar că România nu îşi va face probleme cu Macedonia, cele două jocuri cu Olanda şi Franţa rămân principalele pentru a lua puncte pentru a merge mai departe cu puncte pentru că e greu să mergi mai departe fără punte. E greu să mai visezi la fazele superioare şi mă gândesc aici la medalii, pentru că fiecare echipă care ajunge un turneu final îşi doreşte foarte mult şi o medalia.

E foarte greu să te recuperezi după un asemenea meci, mi se pare că a fost o risipă de energie, apărările au fost extraordinare, nu am mai văzut de mult România să se apere atât de avansat. A fost foarte frumos, un meci foarte frumos, nici nu ştiu de ce nu a fost egal.

Eu rămân cu bucuria unui joc extraordinar cu o atmosferă foarte bună, mi se pare că echipa arată excepţional, de unde credeam că nu avem extreme uite că au fost extreme.

Cristina chiar dacă nu a marcat foarte multe goluri a reuşit să dea pase foarte bune şi mă gândesc aici la pasele pentru interul drept, pentru că datorită ei s-au creau culoare acolo şi doi mă gândesc la pasele către Cristina, pentru că cea mai bună colaborare rămâne între Cristina şi Crina.”

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele