Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

VIDEO EXCLUSIV | Viorel Moldovan a prefaţat derby-ul de pe Arena Naţională. "Rapid va avea viaţă grea!"

Dinamo Publicat de Vlad Militaru pe 27 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21474166/1/viorel-moldovan-123.png

Astăzi, de la ora 20:00, Dinamo o întâlneşte pe Rapid în eternul derby al capitalei. Partida va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Aflat în studioul Fotbal Show, Viorel Moldovan a prefaţat derby-ul care va avea loc pe Arena Naţională şi o consideră favorită pe Rapid, dar crede că Dinamo le va pune probleme "giuleştenilor".

"Pe hârtie, pare că Rapid este favorită. Ţinând cont de ceea ce am văzut la meciul de debut din acest an al lui Dinamo împotriva Petrolului, un meci foarte slab făcut de câini.

Dar putem acorda anumite circumstanţe şi lui Dinamo, pentru că s-a schimbat in totalitate primul 11, au venit foarte mulţi jucători, un antrenor nou care a încheiat anul trecut cu 2 victorii, 6 puncte foarte bune obţinute de către Dinamo.

Astăzi sper eu să vedem un alt Dinamo. Da, pe hârtie, Rapid pare favorită, dar un derby este un derby, stârneşte multe orgolii şi de-o parte şi de alta. La Dinamo sunt mulţi jucători care nu ştiu ce înseamnă un derby bucureştean.

Oricum, e o echipă care are imperativ nevoie de puncte, trebuie să facă tot posibilul pentru a le obţine dacă vor să menţină distanţa cât mai mică faţă de celelalte echipe, fiind pe penultimul loc. Am mai văzut acest scenariu, când unele echipe  aveau foarte puţine puncte dar au reuşit să evite retrogradarea.

Cred că va fi un joc echilibrat până la urmă, şi am un feeling că Rapid va avea viaţă grea în această seară împotriva lui Dinamo. Nu sunt convins 100% că Rapid va reuşi să câştige" , a declarat Viorel Moldovan la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele