Ultima oră
Reacţia FRF după incidentul rasist de la meciul României Reacţia FRF după incidentul rasist de la meciul României
Ce meci a făcut Messi! Superstarul, cifre uluitoare în victoria cu Bolivia Ce meci a făcut Messi! Superstarul, cifre uluitoare în victoria cu Bolivia
EXCLUSIV | Trebuia eliminat Andrei Burcă? Faza controversată a fost analizată EXCLUSIV | Trebuia eliminat Andrei Burcă? Faza controversată a fost analizată
Ioan Ovidiu Sabău l-a pus la punct pe Ianis Stoica! "Este imatur" Ioan Ovidiu Sabău l-a pus la punct pe Ianis Stoica! "Este imatur"
VIDEO | Ianis Stoica a pus tunurile pe "U" Cluj! "Nu am fost absolut deloc respectat" VIDEO | Ianis Stoica a pus tunurile pe "U" Cluj! "Nu am fost absolut deloc respectat"
Daniel Pancu visează frumos înainte de EURO 2025! "Obiectivele mele sunt îndrăzneţe şi mari" Daniel Pancu visează frumos înainte de EURO 2025! "Obiectivele mele sunt îndrăzneţe şi mari"

VIDEO ǀ FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 20 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21067971/1/whatsapp-image-2023-03-15-at-11-14-25-773x380.jpg

Universitatea Cluj a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FC Argeş, în ultimul meci al etapei a cu numărul unu din play-out-ul Superligii. Echipa din Piteşti se află la al 15-lea meci consecutiv fără victorie în acest sezon.

La cei de la Argeş a debutat Bogdan Vintilă pe banca tehnică, însă tehnicianul nu a adus revirimentul. Acesta a declarat că e conştient de situaţia grea a echipei, însă a mulţumit de faptul că jucătorii sunt uniţi.

”Pot să zic că jucătorii au avut atitudine. Consider că, din ce am văzut în a doua repriză, avem de ce să ne agăţăm pentru a crea rezultate. Nu ne ajută deloc acest rezultat, dar încerc să iau ce este mai bun din acest şi să folosesc asta în viitor. M-am înhămat la o muncă foarte grea, dar rămâne să muncim în continuare pentru a ne îndeplini obiectivul la final de sezon.

Din ce am văzut, jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie. Echipa e pe primul loc, nu jucătorul, indiferent de nume. Repet, am speranţe la ce am văzut astăzi! Situaţia se mai complică puţin, dar acest joc n-a fost decisiv. O victorie era bună pentru moral, era bună pentru suporteri, dar o să muncim mai mult şi eu zic că va fi bine pentru noi până la finalul campionatului. Am mare încredere în jucătorii mei”
, a declarat Vintilă, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele