Ultima oră
SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League
EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine" EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine"
VIDEO | Finlanda - Anglia 1-3. Naţionala ”Celor Trei Lei” îi bate pe nordici acasă într-un meci oficial după aproape jumătate de secol VIDEO | Finlanda - Anglia 1-3. Naţionala ”Celor Trei Lei” îi bate pe nordici acasă într-un meci oficial după aproape jumătate de secol
EXCLUSIV | Dennis Man, pus la zid după victoria din Cipru! "Nu îi stă bine" EXCLUSIV | Dennis Man, pus la zid după victoria din Cipru! "Nu îi stă bine"
Echipa de floretă cadete a României a câştigat medalia de aur la Samorin Echipa de floretă cadete a României a câştigat medalia de aur la Samorin
Maratonul Bucureşti, câştigat de Nicolae Alexandru Soare la masculin şi Sana Achahbar la feminin Maratonul Bucureşti, câştigat de Nicolae Alexandru Soare la masculin şi Sana Achahbar la feminin

VIDEO | FC Botoşani - Chindia Târgovişte 1-0. Mailat aduce victoria gazdelor, în minutul 90!

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 18 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21057083/2/fc-botosani-chindia-targoviste-superliga-superbet-18-03-2023.jpg

FC Botoşani s-a impus pe teren propriu, cu formaţia Chindia Târgovişte, scor 1-0, în prima etapă din play-out-ul Superligii.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Mailat, în minutul 90.

FC Botoşani - Chindia Târgovişte 1-0 (Mailat 90), pe Prima Sport 2 

Echipele de start:

  • FC Botoşani: Ducan - Petro, Mutombo, Pius, Ţigănaşu - Dican, Zabou, G. Dragomir - A. Dragu, J. Tallo, Mailat.
  • Rezerve: Tomache, Patache, Şeroni, Mboko, Ivanov, Cioiu, A. Burlacu, S. Camara, M. Roman II.
  • Antrenor: Flavius Stoican.
  •  
  • Chidia Târgovişte: Căbuz - Căpuşă, Orozco, Celea, A. Ioniţă - Dulca, Akhmatov - Neguţ, Popadiuc, D. Popa – Cooper.
  • Rezerve: D. Moldovan, Corinus, Boldor, Vorobjovas, A. Mihaiu, A. Şerban, O. Perianu, S. Buş, D. Dumitraşcu.
  • Antrenor: Anton Petrea.

Minutul 90+6: Fluier final! FC Botoşani se impune cu 1-0.

Min. 90: GOL FC Botoşani! Gazdele repun rapid de la margine, Mailat trece elegant prin defensiva adversă şi îl păcăleşte pe Căbuz cu o scăriţă.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 3: La pauză scorul este 0-0!

Min. 32: Ocazie pentru FC Botoşani! Căbuz reţine şutul în forţă trimis de Florescu în urma unei lovituri libere indirecte.

Min. 28: Bară pentru Chindia! Şutul lui Popa din cădere loveşte bara transversală de la aproximativ 18 metri.

Min. 6: Ocazie pentru Chidia Târgovişte! Ducan boxează o minge şutată de Dulca (Chindia) şi deviată de Dragu.  

Min. 1: A început meciul!


Confruntarea dintre cele două echipe va avea loc, sâmbătă, de la ora 14:30, şi va fi în direct pe Prima Sport 2 şi online, pe PrimaPlay.ro. De asemenea, meciul va putea fi urmărit în format video-text pe Primasport.ro. 

FC Botoşani şi Chindia Târgovişte vor fi adversare în play-out. În sezonul regular, FC Botoşani nu a mai obţinut rezultate la fel de bune ca în anii trecuţi. După plecarea lui Marius Croitoru, echipa nu a mai fost la fel şi a schimbat mai mulţi antrenori. 

Echipa lui Valeriu Iftime a terminat pe locul 13, fiind la 5 puncte de zona locurilor retrogradabile. 

Chindia a avut un început foarte slab de sezon şi nu reuşea să adune deloc puncte. Totuşi, venirea lui Toni Petrea la Târgovişte a schimbat faţa echipei. Clubul a ieşit din zona locurilor retrogradabile şi a încheiat sezonul regular pe locul 12, cu 32 de puncte. 

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele