Ultima oră
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent” VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent”
Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu” Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”
Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV
„E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO „E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”

VIDEO ǀ FCSB, repriză slabă cu FCU Craiova. Gigi Becali i-a scos la pauză pe jucătorii pe care nu îi are la inimă

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 7 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21414412/1/schimbari-fcsb.png

Partidele ultimei etape din grupele României vor fi în direct pe canalele Prima Sport şi online pe PrimaPlay.ro.

În grupa C, Oţelul, FCSB şi FCU Craiova au câte patru puncte, dar rămâne în joc pentru calificare şi Dinamo, care a strâns doar două puncte până acum.

FCSB a avut o primă repriză de coşmar cu FCU Craiova. Oltenii au intrat la cabine cu avantaj de 2-0, prin golurile marcate de Bauza şi Van Durmen.

Astfel, în actul secund, de la FCSB au fost schimbaţi simultan 4 jucători, în speranţa unei reveniri.

 

La pauză au fost scoşi de pe teren: Radaslavescu, Rotariu, Djokovic, respectiv Creţu. Au intrat: Olaru, Pantea, Niculescu şi Şut.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele