Ultima oră
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV
”Sunt foarte fericit”. Radu Drăguşin, emoţionat după primul gol la naţională ”Sunt foarte fericit”. Radu Drăguşin, emoţionat după primul gol la naţională
O nouă seară de gală în Liga Naţiunilor. Portugalia a întrecut Polonia, iar Spania a câştigat greu cu Danemarca O nouă seară de gală în Liga Naţiunilor. Portugalia a întrecut Polonia, iar Spania a câştigat greu cu Danemarca
VIDEO | Cipru - România 0-3. Seară cu multe amintiri frumoase la Larnaca VIDEO | Cipru - România 0-3. Seară cu multe amintiri frumoase la Larnaca
MM Stoica, impresionat de ce a văzut la Cipru - România. ”Mai sigur şi mai spectaculos” MM Stoica, impresionat de ce a văzut la Cipru - România. ”Mai sigur şi mai spectaculos”

VIDEO | FCU Craiova – FC Voluntari 3-3. Spectacol în etapa pascală. Ilfovenii au revenit fabulos pe final!

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 14 apr 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21094420/2/fcu-vol.jpg

FCU Craiova a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 3-3, cu formaţia FC Voluntari, în primul meci al etapei a patra din play-out-ul Superligii. Ilfovenii au revenit pe final, după ce au fost conduşi cu 3-1.

Craiova a deschis scorul în minutul 22, prin Bahassa, şi l-a majorat în minutul 54, când a marcat Chiţu. Ilfovenii au revenit în meci prin Duarte, care a înscris în propria poartă, în minutul 67. A urmat însă un autogol al oaspeţilor, în minutul 69, când Armaş a deviat şutul lui Bauza, şi FCU Craiova conducea cu 3-1. Voluntari a avut un forcing de final care a adus egalarea pe tabelă. Mai întâi Nemec a înscris reluând în plasă un balon respins de Gurău. Era minutul 77, iar în minutul 82 a vent şi golul egalizator: centrare Aliji şi lovitură de cap Florea.

FCU Craiova este pe primul loc al play-out-ului, cu 27 de puncte, la egalitate cu Petrolul Ploieşti. FC Voluntari este pe locul al treilea, cu 24 de puncte, la egalitate cu FC Botoşani.

VIDEO | FCU Craiova – FC Voluntari 3-3 (Bahassa 22, Chiţu 54, Bauza 69 / Duarte 66-autogol, Nemec 77, Florea 82), pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • FCU Craiova: 50. Gurău - 2. Negru, 35. Duarte, 14. Henriques, 16. Mascarenhas - 8. D. Albu, 77. Asaoah - 7. Giovanni, 10. Bauza, 28. Bahassa - 11 Chiţu
  • FC Voluntari: 71. M. Popa - 24. Ricardinho,34. Matricardi, 5. Armaş - 7. Aliji, 3. Meleke, 22. Raţă, 16. Sigurjonsson, 98. Costin - 14. Lopes, 77. Nemec

Minutul 90+3: Fluier final! Se termină 3-3!

Minutul 82: GOL FC Voluntari! Aliji centrează iar Florea reia cu capul şi egalează.

Minutul 77: GOL FC Voluntari! Gurău respinge defectuos la şutul lui Aliji, Nemec profită şi punctează!

Minutul 69: GOL FCU Craiova! Oltenii dau imediat replica prin Bauza, care face 3-1.

Minutul 66: GOL FC Voluntari! Duarte încearcă să respingă, dar deviază nefericit însă spectaculos în proprie poartă.

Minutul 54: GOL FCU Craiova! Cei de la Voluntari au momente bune de joc, dar oltenii sunt cei care marchează după un contraatac. Meleke respinge doar până la Chiţu, care reuşeşte al 8-lea gol stagional.

Minutul 45+2: Pauză! FCU Craiova conduce cu 1-0.

Minutul 36: Şansă mare irosită de Voluntari! Raţă trimite cu capul, dar mingea loveşte bara transversală.

Minutul 22: GOL FCU Craiova! Bahassa deschide scorul, cu o execuţie superbă de la distanţă, ce s-a dus în plasa laterală.
 
 
Minutul 17: Lopes reia cu capul peste poartă din careu, după o centrare foarte bună expediată de Costin.
 
 
 
Minutul 1: A început partida!
---------------------------------
 
De altfel, FCU Craiova nu a renunţat la visul de a prinde un loc în cupele europene. Pentru asta, însă, va trebui să termine pe unul din primele două locuri în play-out, apoi să câştige aici un baraj, după care să joace un alt baraj cu ocupanta locului 3 din Superligă.
 
Dacă oltenii mai visează la Europa, FC Voluntari e o echipă prudentă. Ilfovenii au fost revelaţia sezonului trecut, însă în actuala ediţie de campionat au suferit mai multe sincope, ceea ce i-a trimis în play-out. Şi chiar dacă aparent se află pe un loc fără griji (10), o pasă mai proastă poate oricând duce în situaţii dramatice.
 
Cele două echipe s-au înfruntat de două ori în sezonul regular. În tur, ilfovenii au câştigat pe teren propriu cu scorul de 1-0. În retur, a fost rândul oltenilor, care şi-au luat revanşa şi s-au impus cu 2-1. Între cele două partide din campionat, FCU Craiova şi FC Voluntari s-au întâlnit şi în Cupă. Câştig de cauză au avut oltenii, care au câştigat la limită, scor 1-0.
 
Înaintea meciului de azi, FCU Craiova se află pe locul 8, în realitate locul 2 din play-out. O victorie azi i-ar duce pe olteni pe primul loc, cel puţin până la meciul pe care liderul actual, Petrolul, îl va disputa duminică, pe teren propriu, cu U Cluj. În acest moment, Petrolul are 27 de puncte, iar FCU Craiova are 26. Adversara oltenilor din acest meci, FC Voluntari este a 10-a în clasamentul general (a patra în play-out) şi are 22 de puncte.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele