Ultima oră
Adrian Mutu distruge echipa lui Şumudică: ”Nu e wow. Cine ştie ce viaţă duce!”

Adrian Mutu distruge echipa lui Şumudică: ”Nu e wow. Cine ştie ce viaţă duce!”
Colaps la un club din Liga 2. Jucătorii au ajuns să se împrumute la cămătari Colaps la un club din Liga 2. Jucătorii au ajuns să se împrumute la cămătari
Suporterii Universităţii Cluj, cadouri controversate pentru studenţi. "De la Cluj la Baia Mare / Niciuna nu-i fată mare" Suporterii Universităţii Cluj, cadouri controversate pentru studenţi. "De la Cluj la Baia Mare / Niciuna nu-i fată mare"
Neil Lennon, prima reacţie pentru presa din România după ce a fost demis de la Rapid Neil Lennon, prima reacţie pentru presa din România după ce a fost demis de la Rapid
Pep Guardiola a numit cel mai bun jucător din istoria fotbalului: ”El este. Poate că nu-i respect pe Pelé şi Diego Maradona!”
Pep Guardiola a numit cel mai bun jucător din istoria fotbalului: ”El este. Poate că nu-i respect pe Pelé şi Diego Maradona!”
Naţionala U17 a câştigat al doilea meci de pregătire cu Muntenegru Naţionala U17 a câştigat al doilea meci de pregătire cu Muntenegru

VIDEO | Finală de cinci stele la Doha. Daniil Medvedev se va duela pentru trofeu cu Andy Murray

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 24 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21031132/1/profimedia-0758502815.jpg

Daniil Medvedev (8 ATP) s-a calificat în finala turneului ATP de la Doha, după ce a trecut de Auger-Aliassime (9 ATP), la capătul unei partide decise în două seturi.

Rusul s-a impus cu scorul de 6-4, 7-6 (7), la capătul unei partide ce a durat o oră şi 57 de minute.

Fostul număr 1 mondial ţinteşte al 17-lea turneu ATP din carieră, însă va avea o misiune complicată, contra unui veteran ce a făcut senzaţie la Doha, cu victorii epice, încheiate în decisiv.

Murray, maestrul meciurilor dramatice. A salvat 4 mingi de meci şi a acces în finala de la Doha

 

Andy Murray îşi continuă parcursul epic la turneul de ATP de la Doha, în direct pe Prima Sport 3. Britanicul a câştigat duelul generaţiilor cu cehul Jiri Lehecka.

Murray a început partida cum nu se poate mai bine. Primul set a fost o formalitate pentru el, fiind câştigat cu un sec 6-0. Marea speranţă a tenisului ceh a reveni în al doilea act, pe care şi l-a adjudecat cu 6-3.

Decisivul a fost de infarct. Lehecka părea că are calificarea în mână, dar Murray a salvat 4 mingi de meci şi a impins soarta disputei în tie-break! Experienţa şi-a spus cuvântul, iar britanicul a avut nervii mai tare şi va lupta pentru trofeu la Doha, după o semifinală câştigată în 2 ore şi 31 de minute.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele