Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 17 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21595824/2/profimedia-0873968762.jpg

Napoli a terminat la egalitate vineri seara, în deplasare, scor 2-2, cu gruparea AC Fiorentina, într-un meci al etapei a 37-a din Serie A.

Amir Rrahmani i-a adus pe oaspeţi în avantaj foarte repede, în minutul 4, după un corner executat de Politano. Fiorentina a egalat dintr-o lovitură liberă superbă a lui Cristiano Biraghi, bară-gol în minutul 40.

După numai două minute Mbala Nzola a marcat pentru gazde şi echipa viola a intrat în avantaj la cabine, scor 2-1. Kvaratskhelia a egalat din lovitură liberă, înscriind imparabil în minutul 57.

Napoletanii au trecut pe lângă victorie şase minute mai târziu, când Politano a trimis în bară. Arbitrul Matteo Marchetti a dictat penalti pentru gazde în minutul 80, după un contact între Lobotka (Napoli) şi Belotti (Fiorentina), dar după consultarea VAR decizia a fost revocată. S-a încheiat la egalitate, scor 2-2, iar în clasament, cele două echipe sunt vecine.

Fiorentina este pe locul 8, ultimul care asigură prezenţa în cupele europene, cu 54 de puncte, în timp ce Napoli se află pe locul 9, cu 52 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele