Ultima oră
Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul

VIDEO | Florin Maxim nu îşi explică ce a fost cu elevii săi. ”Nu îmi găsesc cuvintele! Trebuie să le cer o părere”

Conference League Publicat de Daian Cutu pe 8 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21696601/2/corvinul-hunedoara-otelul-galati-finala-cupei-romaniei-betano-15-05-2024-2.jpg

Corvinul Hunedoara a pierdut, scor 1-2, cu formaţia kazahă Astana, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League.

Antrenorul câştiătoarei Cupei României, Florin Maxim, a declarat că este dezamăgit de cum au gestionat elevii săi repriza a doua.

”Asta vorbeam cu băieţii, singura dată când nu am explicaţii. Nu-mi găsesc cuvintele. Trebuie să ajung în vestiar să le cer o părere şi băieţilor. Am pierdut foarte uşor mingea.

Le-am spus să nu forţăm, să nu-i băgăm în joc. Au aşteptat, au avut răbdare, noi le-am dat mingea, am luat primul gol, al doilea şi am fost incapabili să reacţionăm.

Am avut apoi o tresărire de orgoliu, dar nu am arătat bine deloc în a doua repriză. Mergem acolo să câştigăm şi să ne calificăm, chiar cred în lucrul ăsta.

Două goluri foarte uşoare, e meteahna noastră, nu am ieşit în întâmpinare. Sper să învăţăm din astea şi să mergem mai departe”
, a spus Maxim, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt