Ultima oră
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB
Juventus a bifat o performanţă senzaţională Juventus a bifat o performanţă senzaţională
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"
Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS

VIDEO | Florin Niţă, mândru de prestaţia Românei în faţa Finlandei. ”S-a văzut că am avut determinare”

Echipa nationala Publicat de Ovidiu Neacşu pe 12 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20737521/1/rps5431.jpg

Reprezentativa României a învins, sâmbătă seară, pe stadionul Giuleşti, cu scorul de 1-0 , selecţionata Finlandei, în etapa a treia a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor. Acest succes vine după două înfrângeri în primele etape.

Florin Niţă a fost decisiv şi în această seară, portarul de 34 de ani a avut câteva intervenţii excelente pe parcursul jocului. Cea mai importantă a fost parada de la ocazia imensă a lui Pohjanpalo, care a trimis din câţiva metri pe poartă, dar Niţă a reuşit să salveze în ultimul moment.

Portarul naţionalei şi-a felicitat colegii pentru determinarea de care au dat dovadă şi este extrem de mulţumit de prestaţia României din acestă partidă.

 ”Vorbesc în numele echipei, vă mulţumesc, toţi am arătat că suntem caractere şi ne-am făcut foarte bine treaba pe teren. Am arătat că suntem o echipă unită. Sunt foarte fericit că am arătat că suntem în stare să jucăm fotbal şi că am reuşit să depăşim momentele mai puţin bune. S-a văzut că am avut şi determinare şi tot ce trebuie să jucăm fotbal”, a spus Niţă, la finalul partidei cu Finlanda.

mail-share icon Email
viewscnt