Ultima oră
Operaţiune a poliţiei împotriva ultraşilor din Milano şi a presupuselor lor activităţi mafiote Operaţiune a poliţiei împotriva ultraşilor din Milano şi a presupuselor lor activităţi mafiote
OFICIAL | Ionuţ Badea revine în fotbalul românesc OFICIAL | Ionuţ Badea revine în fotbalul românesc
Gigi Becali a dezvăluit ce jucător de la FCSB nu va mai lipsi din primul 11: „Trebuie să fie pe teren” Gigi Becali a dezvăluit ce jucător de la FCSB nu va mai lipsi din primul 11: „Trebuie să fie pe teren”
Doliu în fotbalul italian! Fostul mijlocaş de la Cagliari a fost găsit mort într-o cameră de hotel Doliu în fotbalul italian! Fostul mijlocaş de la Cagliari a fost găsit mort într-o cameră de hotel
Viorel Moldovan i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi” Viorel Moldovan i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi”
13 vinuri roşii perfecte pentru toamnă, alese de experţii Unvinpezi.ro 13 vinuri roşii perfecte pentru toamnă, alese de experţii Unvinpezi.ro

VIDEO | Florinel Coman, acuzaţii la adresa arbitrajului! ”În seara asta mi-a spus: 'dă-i drumul'”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 25 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21504412/1/fcsb-fc-botosani-superliga-superbet-25-02-2024.jpg

FCSB a învins pe teren propriu, scor 3-2, formaţia FC Botoşani, în etapa a 27-a din Superligă. Trei jucători au fost eliminaţi, doi de la gazde şi unul de la oaspeţi.

Florinel Coman a avut un discurs dur cu privire la maniera de arbitraj.

”A fost un meci greu, chiar dacă am jucat cu ultima clasată. Au jucat cu echipa de pe primul loc şi voiau să se afirme. Am crezut că totul va fi cum ne doream. Ne pare rău pentru Nana, a plâns la pauză.

Dacă Botoşani joacă aşa în fiecare meci, câştigă play-out-ul. Îmi ajut foarte mult echipa, chiar dacă se mai spune că sunt egoist. Sunt cifrele mele, sunt fericit.

N-am înjurat niciun arbitru, în seara asta cred că a greşit la majoritatea fazelor. În seara asta mi-a spus: 'dă-i drumul'”, a spus Coman.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele