Ultima oră
Probleme mari pentru Dinamo înaintea meciului cu Farul Probleme mari pentru Dinamo înaintea meciului cu Farul
Organizatorii turneului de la Hong Kong au stabilit când va juca Simona Halep Organizatorii turneului de la Hong Kong au stabilit când va juca Simona Halep
Mario Balotelli, la un pas să ajungă în Spania Mario Balotelli, la un pas să ajungă în Spania
Pete Rose a murit Pete Rose a murit
Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea? Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea?
Andres Iniesta se retrage Andres Iniesta se retrage

VIDEO | Florinel Coman, grav afectat de răceală. A intrat totuşi în repriza a doua cu Farul

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 5 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21483540/2/coman.png

Partida FCSB - Farul, din runda 24 din Superliga, va avea loc luni, de la 20:00 şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Golurile şi cele mai importante faze ale partidei din Superliga României vor putea fi văzute în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro.

Pe lângă Darius Olaru, ce e suspendat, FCSB nu s-a putut baza din start pe Florinel Coman. Vedeta liderului din Superliga a fost măcinat serios de o răceală.

Camerele de luat vederi au surprins lupta lui Coman cu boala, dar chiar şi aşa, Elias Charalambous l-a introdus după pauză (n.r. la scorul de 0-0), în locul lui Luis Phelipe.

FCSB vine după victoria cu 3-0 din runda trecută, în faţa Universităţii Craiova şi este lider în Superliga, la 8 ”lungimi” de CFR şi Rapid. ”Roş-albaştrii” au ajuns la 4 victorii consecutive în urma meciului din etapa trecută.

De cealaltă parte, Farul a început excelent anul cu 2 victorii şi se află în acest moment pe locul 5 în Superliga. ”Marinarii” vin după meciul câştigat cu FCU Craiova, scor 1-0, şi au un moral excelent înaintea partidei cu ”roş-albaştrii”.

Ultima întâlnire dintre cele două s-a încheiat 1-0 în favoarea FCSB-ului.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele