Ultima oră
Andrei Gîrtofan obţine prima sa victorie absolută în CNR, chiar la raliul de casă Andrei Gîrtofan obţine prima sa victorie absolută în CNR, chiar la raliul de casă
”Nu există nicio greşeală în povestea mea": Femeia din Argentina care i-a acuzat pe rugbiştii francezi Auradou şi Jégou că au violat-o îşi menţine versiunea faptelor ”Nu există nicio greşeală în povestea mea": Femeia din Argentina care i-a acuzat pe rugbiştii francezi Auradou şi Jégou că au violat-o îşi menţine versiunea faptelor
VIDEO | CSM Slatina - ACSM Reşiţa 1-0, în direct la Prima Sport 1. Kayondo profită de o mare eroare VIDEO | CSM Slatina - ACSM Reşiţa 1-0, în direct la Prima Sport 1. Kayondo profită de o mare eroare
Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi” Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi”
Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open
Duelurile de astăzi din Superliga vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show! Duelurile de astăzi din Superliga vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show!

VIDEO | Francesco Bagnaia, demonstraţie de forţă la Assen. Campionul mondial a câştigat şi cursa principală

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 30 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21649599/1/profimedia-0885995432.jpg

Italianul Francesco Bagnaia (Ducati) a câştigat Marele Premiu al Ţărilor de Jos la MotoGP, la Assen. A fost a treia sa victorie consecutivă în Campionatul Mondial şi a cincea a sezonului.

Bagnaia, plecat din pole position şi câştigător la sprint, s-a impus în cursa de duminică, reducând diferenţa faţă de liderul campionatului Jorge Martin la 10 puncte.

După ce a dominat sesiunile de antrenamente şi calificări de la TT Assen, Bagnaia s-a simţit confortabil de la bun început, conducând din primul tur până la finall, în ciuda eforturilor lui Martin de a recupera locurile pierdute după ce a primit o penalizare de trei locuri pe grila de start.

Pilotul de la Prima Pramac Racing, care a fost penalizat pentru că l-a obstrucţionat pe Raul Fernandez în a doua rundă de calificări, a terminat al doilea după ce a plecat de pe locul cinci. Enea Bastianini a ocupat locul al treilea şi a completat podiumul.

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele