Ultima oră
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă
Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM

Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM
Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026

Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026
Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte” Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte”
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”

VIDEO | Getafe - Barcelona 0-0. Catalanii ajuns la trei meciuri consecutive fără gol marcat

La Liga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 16 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21095357/2/bar-get.jpg

Barcelona a obţinut o remiză pe terenul celor de la Getafe, scor 0-0, în etapa a 29-a din La Liga. Catalanii au 13 puncte avans în fruntea clasamentului, în detrimentul celor de la Real Madrid.

Situaţia nu este tocmai roz pentru elevii lui Xavi, care au bifat al treilea meci la rând fără gol marcat.

VIDEO | Getafe - Barcelona 0-0, în direct pe Prima Sport 3 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Getafe: David Soria - Damian Suarez, Djene Dakonam, Domingos Duarte, Omar Alderete, Juan Iglesias - Luis Milla, Nemanja Maksimovic - Borja Mayoral, Enes Unal, Munir el Haddadi.
  • Barcelona: Ter Stegen - Ronald Araujo, Jules Kounde, Marcos Alonso, Alejandro Balde - Sergi Roberto, Busquets, Gavi - Raphinha, Lewandowski, Ansu Fati.

Minutul 90+3: Fluier final! Se termină 0-0!

Minutul 87: Mayoral preia balonul, după o eroare comisă de Araujo. Jucătorul celor de la Getafe reia din 10 metri puţin pe lângă poartă.

Minutul 79: Balde reia din poziţie excelentă peste poartă!

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 0-0!

Minutul 24: Raphinha este lansa excelent şi trimite în bară, mingea revine la Balde, care cu aproape toată poarta goală, dar dintr-un unghi mai închis nimereşte din nou bara!

Minutul 5: Şansă mare irosită de Getafe! Mayoral centrează în careu din banda dreaptă, iar el Haddadi reia cu capul puţin pe lângă poartă.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------

Barcelona este într-o scădere vizibilă de formă după înfrângerea usturătoare din Clasico cu 4-0. Catalanii au obţinut doar un rezultat de egalitate cu Girona pe ”Camp Nou” şi nu au reuşit să se îndepărteze la 15 puncte de Real Madrid, care se încurcaseră runda trecută. Singurul trofeu pe care îl mai poate câştiga echipa lui Xavi este La Liga şi având în vedere că mai sunt destul de multe puncte puse în joc orice este posibil.

De cealaltă parte Getafe se află pe locul 15 în campionat, la doar trei puncte de zona retrogradabilă şi a pierdut în etapa trecută cu 2-0 în faţa lui Real Sociedad. În ultima întâlnire cu Barcelona, Getafe a pierdut la limită, scor 1-0.

 

mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele