Ultima oră
FOTO | Momentul superb de după meciul cu Cipru! Stanciu şi-a făcut un selfie cu suporterii aflaţi la Larnaca FOTO | Momentul superb de după meciul cu Cipru! Stanciu şi-a făcut un selfie cu suporterii aflaţi la Larnaca
LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport: Finlanda - Anglia, de la 19:00, pe PS 1, şi Austria - Norvegia, de la 21:45, pe PS 1! VEZI programul complet al zilei

LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport: Finlanda - Anglia, de la 19:00, pe PS 1, şi Austria - Norvegia, de la 21:45, pe PS 1! VEZI programul complet al zilei
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”

VIDEO | Gică Hagi, bucuros de revederea cu Adi Mutu. ”Decarii între ei, ne-am felicitat, am făcut o muncă bună amândoi”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 2 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21083513/2/rapid-bucuresti-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-1-04-2023.jpg

Rapid Bucureşti a terminat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Farul Constanţa, în etapa a doua din play-off-ul Superligii.

După ce în prima repriză Farul a trimis de două ori în bară, prin Alibec (min. 19) şi Grameni (min. 20), Rapid a deschis scorul în minutul 55, când Dugandzic a luftat în careu la o centrare a lui Onea, mingea a ajuns la Funsho Bamgboye şi acesta a înscris.

Egalarea a venit în minutul 76, de la Dragoş Nedelcu, acesta şutând superb de la marginea careului.

Gică Hagi a declarat la finalul partidei că cei de la Rapid au avut o evoluţie solidă. ”Regele” a punctat că s-a bucurat de revederea cu Adi Mutu.

”Ei au jucat şi prima repriză la fel, numai că atunci am făcut noi bine. Nedelcu are nevoie să joace şi de putere, iar când are putere ştie ce face, are execuţii, marchează de la distanţă, pasează bine, e agresiv. A făcut un meci foarte bun. Sunt meciuri în care trebuie să joci ca să câştigi, asta trebuie să fie mentalitatea.

(n.r. revederea cu Mutu) Decarii între ei, ne-am felicitat, am făcut o muncă bună amândoi în acest an cu echipe care nu şi-au propus să fie acolo, dar suntem acolo, mergem bine. Încercăm să creăm o mentalitate foarte bună, din convingere, a avea curaj, sunt lucruri care ne ghidează şi vrem să facem asta la Constanţa, să creăm o mentalitate de învingători.

Ei au fost buni şi la copii, iar acum fac faţă la nivelul ăsta şi bravo lor, sunt nişte copii foarte buni. Încercăm să avem o mentalitate bună, fiecare meci are trei puncte, mergem să câştigăm şi vedem ce scoatem. Avem un lot echilibrat, au venit aceşti copii care au fost surpriza campionatului”
, a explicat Hagi, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele