Ultima oră
Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi” Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi”
Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open
Duelurile de astăzi din Superliga vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show! Duelurile de astăzi din Superliga vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show!
Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap” Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap”
Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat

VIDEO | Gică Popescu nu se îmbată cu apă rece! "Am aşteptat până în ultima etapă"

Farul Constanta Publicat de Tudor Moisa pe 8 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21518096/1/gica-popescu.png

Sepsi Sf Gheorghe şi Farul Constanţa sunt ultimele două echipe care şi-au câştigat prezenţa în play-off-ul Superligii. Sepsi s-a impus la Ploieşti, cu 2-1, în timp ce Farul a făcut 0-0 la Botoşani.

La finalul partidei de la Botoşani, Gică Popescu s-a declarat nemulţumit că Farul a trebuit să aştepte până în ultima etapă pentru a fi calificată în play-off. De asemenea, preşedintele campioanei a spus că obiectivul principal al echipei, în momentul de faţă, este recuperarea jucătorilor.

"Am aşteptat până în ultima etapă, din păcate, că am avut posbilitatea să o mai facem acasă. Din păcate a trebuit să suferim, pentru a face puncte şi pentru obiectiv. Anul acesta am suferit ca joc, dar şi ca efectiv. Şi în seara asta am avut multe absenţe, accidentarea lui Nedelcu, cartonaş roşu, am muncit mult pentru aest punct. 

Sperăm ca în play-off să arătăm diferit. Ne bucurăm pentru punct şi accederea în play-off. Momentan să ne revenim şi să recuperăm cât mai mulţi jucători, apoi să urcăm cât mai sus", a spus preşedintele Farului, Gică Popescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele