Ultima oră
Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull
NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu
Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta” Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta”
Fostul antrenor a lui Real Madrid a văzut ultimele meciuri ale madrilenilor şi a tras concluzia. „Nu înţelege că trebuie să muncească din greu” Fostul antrenor a lui Real Madrid a văzut ultimele meciuri ale madrilenilor şi a tras concluzia. „Nu înţelege că trebuie să muncească din greu”
VIDEO | Peste 100 de suporteri i-au aşteptat pe tricolori la hotel, după antrenamentul oficial din Cipru VIDEO | Peste 100 de suporteri i-au aşteptat pe tricolori la hotel, după antrenamentul oficial din Cipru
Preţuri exorbitante pentru biletele la faza finală a Cupei Davis, unde Rafael Nadal va juca pentru ultima oară Preţuri exorbitante pentru biletele la faza finală a Cupei Davis, unde Rafael Nadal va juca pentru ultima oară

VIDEO ǀ Gigi Becali l-a impresionat pe Cătălin Botezatu. ”El a fost primul om care s-a îmbrăcat de la marile case de modă”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 27 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21108228/2/becas.jpg

Cătălin Botezatu a remarcat stilul vestimentar elegant pe care patronul celor de la FCSB îl etalează. Acesta îşi procura ţinutele de la reputate case de modă.

Declaraţia vine în contextul lansării unei colecţii de haine pentru bărbaţi, ce aparţine lui Liviu Antal (33 de ani). La eveniment au participat mai mulţi jucători de fotbal.

”Poate multă lume mă înjură, dar Gigi Becali se îmbracă foarte elegant. El a fost primul om care s-a îmbrăcat de la marile case de modă din Londra. El a adus trendul, e top. Jos pălăria în faţa lui!

Sunt foarte mulţi antrenori celebri care se îmbracă bine, au învăţat afară”
, a declarat reputatul designer vestimentar.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele