Ultima oră
Hellas Verona – Venezia 2-1. Un autogol al portarului a făcut diferenţa Hellas Verona – Venezia 2-1. Un autogol al portarului a făcut diferenţa
EXCLUSIV | Cristi Pulhac l-a pus la punct pe Denis Alibec. "Golul a venit pur întâmplător" EXCLUSIV | Cristi Pulhac l-a pus la punct pe Denis Alibec. "Golul a venit pur întâmplător"
VIDEO | Aspectul care l-a enervat pe Gică Hagi. ”S-a dat ceva la televizor?!” VIDEO | Aspectul care l-a enervat pe Gică Hagi. ”S-a dat ceva la televizor?!”
VIDEO | ”Urmează un derby mare”. Zeljko Kopic e cu gândul la derby-ul cu FCSB VIDEO | ”Urmează un derby mare”. Zeljko Kopic e cu gândul la derby-ul cu FCSB
VIDEO | A reînceput NBA! Ultimele două campioane s-au duelat la Abu Dhabi VIDEO | A reînceput NBA! Ultimele două campioane s-au duelat la Abu Dhabi
VIDEO | Denis Alibec, foarte supărat după remiza cu Dinamo. ”Sunt nervos” VIDEO | Denis Alibec, foarte supărat după remiza cu Dinamo. ”Sunt nervos”

VIDEO | Gloria Buzău - Ceahlăul 1-1. Rezultat ce nu ajută niciuna din echipe

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 10 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21375504/2/glo-cea.png

Ceahlăul Piatra Neamţ a încheiat la egalitate cu un jucător eliminat, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia Gloria Buzău, într-un meci contând pentru etapa a 13-a din Liga 2.

Gazdele au primit penalti în minutul 42, la un contact între Neicuţescu şi Mihaiu, iar croatul Marko Pervan a transformat în minutul 44. Tehnicianul oaspeţilor, Cristi Pustai, a fost inspirat în minutul 65, când l-a introdus în joc pe Bogdan Forizs, acesta înscriind în minutul 69, cu o lovitură de cap. Nemţenii au rămas în zece oameni din minutul 81, când Mihai Neicuţescu a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Rezultatul final a fost 1-1, ambele echipe trecându-şi în palmares al patrulea meci egal stagional.

Gloria Buzău are 22 de puncte şi se află pe locul 5, în timp ce oaspeţii sunt pe locul 7, cu 19 puncte.

VIDEO | Gloria Buzău - Ceahlăul 1-1 (Pervan 43-penalty / Forisz 68), în direct la Prima Sport 1! Echipele de start:

  • Gloria: Greab – Ferraresso, Wiktorski, Dobrosavlevici, Sălceanu, Trebotic (cpt.), V. Angelov, Pervan, Mat. Tănasă, Mihaiu, Val. Dumitrache
  • Ceahlăul: Barna – Bacalu, Jalbă, Vişinar (cpt.), Pedro Albino, Akwasi, Onişa, Llullaku, M. Savu, Neicuţescu, Cortelezzi

Minutul 90+4: Final de meci! Se termină 1-1.

Minutul 81: Neicuţescu faultează şi vede al doilea cartonaş galben. Ceahlăul termină partida cu un om în minus.

Minutul 68: GOL Ceahlăul! Pustai mută inspirat, iar Forisz reia cu capul din câţiva metri după un corner.

Minutul 45+4: Pauză! Este 1-1.

Minutul 42: GOL Gloria Buzău! Mihaiu este busculat în careu de Neicuţescu, iar centralul dictează penalty. Pervan transformă cu un elan mare, după ce Barna a sărit pe colţul opus.

Minutul 19: Ceahlăul nimereşte de asemenea bara, prin Cortelezzi, care a reluat din marginea careului.

Minutul 3: Dumitrache execută o lovitură liberă din poziţie centrală de la 25 de metri în transversală.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------------------

Cele două combatante se bat cu şanse reale la accederea în play-off. După 12 etape, Gloria este pe 4, cu 21 de puncte, iar Ceahlăul pe 8 cu 18 puncte.

Din prisma partidelor directe, buzoienii pornesc ca favoriţi. Ultima victorie a echipei din Piatra Neamţ în faţa Gloriei a avut loc în urmă cu 12 ani.

Gloria Buzău nu o duce bine doar în liga secundă, ci şi în Cupa României. Acolo, divizionara secundă a învins Farul şi păstrează şanse reale la calificarea mai departe din grupă.

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele