Ultima oră
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"
Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne
Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională? Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională?
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova, astăzi, de la ora 12, în direct la Prima Sport 1! Oltenii vor să ajungă din nou în Liga 1

VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova, astăzi, de la ora 12, în direct la Prima Sport 1! Oltenii vor să ajungă din nou în Liga 1
VIDEO | FCSB - Petrolul, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci complicat pentru „roş-albaştrii” VIDEO | FCSB - Petrolul, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci complicat pentru „roş-albaştrii”

VIDEO | Gloria Buzău - Rapid 1-1. Giuleştenii încă sunt în căutarea victoriei. Mai rezistă Lennon?

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 10 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21698116/1/fc-rapid-1923-bucuresti-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-05-08-2024.jpg

Gloria Buzău a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu Rapid, într-un meci din etapa a cincea a Superligii.

 La Buzău, Burmaz a trimis puţin pe lângă poartă încă din minutul 7, pentru ca oaspeţii să deschidă scorul după alte trei minute, atunci când Petrila a trimis în careu şi Papeau a marcat din şase metri. În minutele 12 şi 13 ambele echipe au cerut, pe rând penalti. Petrila a căzut în careul gazdelor la un duel cu Ferraresso, iar Ricardo Matos a căzut în careul rapidist, în urma unui contact cu Alex Paşcanu. Arbitrul Horaţiu Feşnic nu a acordat nimic, iar Matos a fost aproape de egalare în minutul 38, când lovitura  lui de cap nu a prins cadrul porţii.

După pauză, Işfan a şutat periculos la poarta elveţianului debutant în Superligă, Siegrist, în minutul 54, iar în minutul 75Borza a comis un henţ în careu şi, după verificarea VAR, s-a dictat penalti pentru buzoieni. A executat Budescu şi a egalat, în minutul 76. Rapidiştii au trecut pe lângă gol în minutul 86, când Canadjija a scos de pe linia porţii, şi meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1.

VIDEO | Gloria Buzău - Rapid 1-1 (Budescu 77-penalty / Papeau 10) în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Gloria: Răilean - Ferraresso, Turda, Dobrosavlevici, Sălceanu - Akhmatov, Canadija - Işfan, D. Benzar, Tescan - Ricardo Matos
  • Rapid: Siegrist - Braun, Paşcanu, Ignat - Kait, Papeau, D. Mendes, Petrila, Borza - Hasani, Burmaz

 

Minutul 76: GOL Gloria Buzău! Centralul este chemat la VAR şi dictează penalty pentru henţ la Borza. Budescu bate perfect, deşi Siegris a ghicit colţul.

Minutul 74: Dobrosavlevici a reluat în bară din 3 metri.

Minutul 51: Burmaz pătrunde în careu dar reia defectuos.

Minutul 45+2: Pauză! Rapid conduce cu 1-0.

Minutul 38: Matos a reluat cu capul puţin pe lângă poartă.

Minutul 26: Răilean scoate în corner la şutul lui Petrila ce se ducea lângă bară.

Minutul 10: GOL Rapid! Petrila a scos pe 5 metri pentru Papeau, care a pus latul.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------

Rapid vine după egalul cu Sepsi, scor 2-2, din runda trecută şi are un start sub aşteptări de sezon. Echipa antrenată de Neil Lennon nu are nicio victorie în acest sezon şi a înregistrat trei egaluri şi o înfrângere în patru meciuri.

De cealaltă parte, Gloria Buzău este peste giuleşteni în clasament, cu patru puncte adunate în primele patru etape. Buzoienii vin însă după înfrângerea cu Dinamo din runda trecută, scor 4-1.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii a avut loc într-un meci amical, disputat în acestă vară, unde Rapid s-a impus cu 4-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele