Ultima oră
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB
Juventus a bifat o performanţă senzaţională Juventus a bifat o performanţă senzaţională
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"

VIDEO | Golden State Warrios, la o victorie de un al şaptelea titlu NBA

Baschet Publicat de Ovidiu Neacşu pe 14 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20739657/5/fvlbp2-ucaej6eq.jpg

Echipa Golden State Warrios este la o victorie de al şaptelea titlu NBA, după ce conduce la general, scor 3-2, formaţia Boston Celtics, în finala ligii profesioniste nord-american de baschet.

Luni noapte, în al cincilea meci al finalei, Golden State s-a impus, scor 104-94. Andrew Wiggins (Golden State) a fost declarat omul meciului. Acesta a făcut un meci senzaţional reuşind 26 de puncte, 13 rebound-uri şi 2 steal-uri.

Golden State va juca a şasea finală în opt ani. Echipa din San Francisco a câştigat titlul în 2015, 2017, 2018 şi a fost învinsă în 2016 şi apoi în 2019. În total, Golden State are în palmares şase titluri NBA.

Următorul meci va avea loc joi, la San Francisco, iar dacă Boston Celtics egalează, atunci partida decisivă este programată la 19 iunie, la Boston.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele