Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

VIDEO | Grameni, după ce a marcat golul controversat care a decis meciul cu Sepsi: "Nu am putut să mă bucur 100%. "

Superliga Publicat de Vlad Militaru pe 19 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21497847/2/429092189-1949040162218342-8337528802074830362-n.png

Partida Sepsi – Farul a fost câştigată de formaţia lui Gică Hagi în urma unui gol din minutul 87, validat cu VAR. A fost o lovitură liberă în urma căreia a şutat Grameni din careu, un fundaş de la Sepsi a respins înainte sau după ce balonul a trecut linia porţii, dar cei din camera de arbitraj video au validat reuşita.

Marcatorul golului: "Nu am ştiut unde să şutez"

Grameni a analizat partida din această seară şi a recunoscut că Sepsi a dominat prima repriză, dar este de părere că a doua parte a fost controlată de formaţia sa.

"În prima repriză, nu am controlat jocul, nu am evoluat aşa cum trebuie, ne-au dominat, dar în repriza a doua am pus stăpânire pe joc, am avut ocaziile mai mari, ne bucurăm petru cele trei puncte" , a spus Grameni.

Totodată, mijlocaşul constănţenilor a declarat că a avut un moment de blocaj în momentul şutului, pe linia porţii aflându-se mai mulţi jucători de la Sepsi.

”După ce mi-a pasat Kiki (n.r - Kevin Boli) am avut o fracţiune de secundă când nu am ştiut unde să şutez, şus, jos, stânga dreapta. Am văzut jucătorii lui Sepsi, acolo, pe linia porţii.

Am ales să şutez, iar în acele milisecunde mă rugam să intre. Când am văzut că arbitrul a fluierat, nu am putut să mă bucur 100%. Aşteptam, să verifice la VAR, dar din fericire golul a fost valabil” , a mai spus tânărul fotbalist.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele