Ultima oră
Mircea Lucescu, mesaj imperativ pentru cluburile din România! "Această echipă naţională ar trebui să dea un exemplu" Mircea Lucescu, mesaj imperativ pentru cluburile din România! "Această echipă naţională ar trebui să dea un exemplu"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a făcut anunţul momentului! Ce se întâmplă cu Louis Munteanu NEWS ALERT | Neluţu Varga a făcut anunţul momentului! Ce se întâmplă cu Louis Munteanu
Victorie uriaşă obţinută de naţionala U21 a României Victorie uriaşă obţinută de naţionala U21 a României
Echipa pe care ar vrea să o antreneze Elias Charalambous Echipa pe care ar vrea să o antreneze Elias Charalambous
Clubul Nottingham Forest, amendat cu aproape 900.000 de euro Clubul Nottingham Forest, amendat cu aproape 900.000 de euro
Anamaria Prodan a dezvăluit câţi ani va mai juca Nicolae Stanciu Anamaria Prodan a dezvăluit câţi ani va mai juca Nicolae Stanciu

VIDEO | Incidente la derby-ul ligii secunde! Fanii celor de la CSA Steaua au aruncat cu torţe pe teren. Meciul, întrerupt!

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 15 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21125515/1/torte.png

Derby-ul României, clasicul Dinamo – Steaua nu are nevoie de nicio prezentare, aşa cum jucătorii celor două echipe nu au nevoie de nicio motivare suplimentară atunci când se înfruntă.

La scorul de 0-0, în startul reprizei secunde, fanii celor de la CSA Steaua au aruncat din peluză cu torţe pe teren. Perdeaua de fum a umplut Arena Naţională, iar gazonul şi câteva bannere publicitare au fost afectate de foc.

Arbitrul a întrerupt partida pentru 7 minute. Din fericire nu au existat persoane vătămate.

Înaintea meciului de azi, Steaua se află pe locul secund şi are 49 de puncte. Dinamo este a patra şi are 43 de puncte. Cu o victorie în faţa Stelei, coroborată cu un eventual eşec al celor de la Oţelul Galaţi la Buzău, „câinii” ar urca pe locul 3 care le-ar putea asigura promovarea directă.

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele