Ultima oră
Felipe Melo şi-a anunţat retragerea. Când s-a decis brazilianul să agaţe ghetele în cui. „Decizia a fost deja luată” Felipe Melo şi-a anunţat retragerea. Când s-a decis brazilianul să agaţe ghetele în cui. „Decizia a fost deja luată”
VIDEO | Campioni europeni şi în afara terenului! Primirea emoţionantă de care au avut parte Rodri şi Carvajal, în cantonamentul Spaniei VIDEO | Campioni europeni şi în afara terenului! Primirea emoţionantă de care au avut parte Rodri şi Carvajal, în cantonamentul Spaniei
A fost anunţat dezastrul în Giuleşti după venirea lui Şumudică: ”O să retrogradeze. E haos total!”
A fost anunţat dezastrul în Giuleşti după venirea lui Şumudică: ”O să retrogradeze. E haos total!”
Surpriză mare! Florin Răducioiu a anunţat cine va câştiga campionatul: ”Merg pe o bombă!”

Surpriză mare! Florin Răducioiu a anunţat cine va câştiga campionatul: ”Merg pe o bombă!”
Ronaldinho a cumpărat un club în Statele Unite Ronaldinho a cumpărat un club în Statele Unite
 7 vinuri spaniole alese de experţi de Ziua Spaniei 7 vinuri spaniole alese de experţi de Ziua Spaniei

VIDEO ǀ Ioan Ovidiu Sabău ratează trofeul aşteptat de 58 de ani. ”Ne pare rău pentru aceşti oameni minunaţi”

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 25 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21134735/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-universitatea-cluj-finala-cupei-romaniei-24-05-2023.jpg

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul echipei Universitatea Cluj, s-a declarat afectat de înfrângerea suferită miercuri, în finala Cupei României, în faţa echipei Sepsi. El spune că jucătorii care au ratat loviturile de pedeapsă nu trebuie acuzaţi.

„Cred că am reuşit să-i blocăm foarte bine, am avut ocazii în prima repriză. Sigur că ne pare rău pentru aceşti oameni minunaţi care au venit să ne susţină. Un trofeu ar fi însemnat mult pentru ei.

Am sperat mult că vom reuşi să câştigăm, am simţit că putem câştiga, pentru că i-am văzut foarte motivaţi. Şi-au dorit. Am ştiut să ţinem de minge, ca şi joc am arătat bine.

Dar e o finală, se uită, rămâne până la urmă trofeul! Martic a refuzat iniţial să bată penalti, dar apoi a revenit şi a zis că bate şi el. Nu-i judec. A fost o mare încărcătură. E prea devreme să vorbesc despre ce se va întâmpla de mâine încolo. Am nevoie de câteva zile să mă liniştesc, pentru că sunt şi eu afectat de ce s-a întâmplat”, a declarat Sabău.

Sepsi Sfântu Gheorghe a câştigat Cupa României Betano, învingând la lovituri de departajare, cu 5-4, echipa Universitatea Cluj în finala competiţiei, disputată la Sibiu.

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele