Ultima oră
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent” VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent”
Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu” Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”
Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV
„E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO „E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”

VIDEO ǀ Ivaylo Petev, început de mandat perfect la Universitatea Craiova. ”Acum e momentul să îmi felicit jucătorii”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 2 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21407756/1/petev.jpg

Universitatea Craiova a învins pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa CFR Cluj, într-un meci din etapa a 18-a a Superligii.

Unicul gol l-a marcat Koljic, în minutul 90+1.

Bulgarul Ivaylo Petev are un start perfect de mandat, cu 3 victorii din tot atâtea partide. Astfel, oltenii i-au egalat în clasament pe cei de la CFR Cluj.

”În fiecare meci e nevoie de noroc. În prima repriză am fost foarte nervoşi. Le-am dat uşor mingea, fără să facă presing. Trebuie să fim mai puternici fizic. Am avut situaţii bune în repriza a doua. Trebuie să mai lucrăm şi la apărare.

CFR Cluj e o echipă dificilă, cu jucători cu mare experienţă. Acum e momentul să îmi felicit jucătorii, să îi felicit şi pe surporterii noştri, a căror prezenţă s-a simţit. Probabil că ei ne-au împins spre gol. Mă bucur că am luptat până la final.

Când am văzut ambulanţa, m-am speriat puţin”,
a spus bulgarul, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt