Ultima oră
VIDEO | Gafă uriaşă a portarului israelian. Camavinga a profitat VIDEO | Gafă uriaşă a portarului israelian. Camavinga a profitat
Transfer spectaculos pe ruta FCSB - Farul? Gigi Becali a făcut anunţul: ”Pe ăsta merge în iarnă!”

Transfer spectaculos pe ruta FCSB - Farul? Gigi Becali a făcut anunţul: ”Pe ăsta merge în iarnă!”
VIDEO | Veszprem - Dinamo 36-24. ”Dulăii” au rămas fără colţi în Ungaria
VIDEO | Veszprem - Dinamo 36-24. ”Dulăii” au rămas fără colţi în Ungaria
Regulă schimbată în fotbalul spaniol după 42 de ani Regulă schimbată în fotbalul spaniol după 42 de ani
VIDEO | Moldova - Andorra 2-0. Ioniţă şi Cojocaru au adus victoria vecinilor VIDEO | Moldova - Andorra 2-0. Ioniţă şi Cojocaru au adus victoria vecinilor
VIDEO | Letonia - Macedonia de Nord 0-3. Frumuseţe de gol semnată de Elmas VIDEO | Letonia - Macedonia de Nord 0-3. Frumuseţe de gol semnată de Elmas

VIDEO | Jerome France a setat un nou record pe traseul de la Rânca

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 11 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21223857/1/france.jpg

Jerome France a câştigat Transalpina Challenger, ce are loc pe ”Drumul Regelui”, pe o distanţă de 5.2 kilometri. Acesta a pilotat magistra un model M20FC.

France a oprit cronometrul la 2:28,291 în prima manşă de concurs. Precedentul record îi aparţinea lui Emil Nestor, 2:29,070, stabilit în 2020, tot pe o Norma.

Pe locul al doilea s-a clasat Emil Ghinea, pe Norma M20F, în timp ce Costel Căşuneanu a terminat pe 3 şi a bifat primul podium de când pilotează un prototip Wolf.

Sâmbătă, antrenamentele 1 au adus un accident extrem de dur, din fericire soldat doar cu pagube materiale însemnate. În postul 4, Cosmin Ion a scăpat maşina sa Peugeot TCR în decor şi s-a răsturnat.

Datorită sistemelor de siguranţă de înalte standarde, pilotul a scăpat teafăr şi nu a necesitat ajutor medical.

Pe lângă aspectele tehnice şi performanţele în motorsport, Transalpina Challenge oferă şi o privelişte spectaculoasă asupra Munţilor Parâng şi a celebrei şosele Transalpina. Combinaţia dintre adrenalină, competiţie şi frumuseţea peisajului creează o experienţă unică pentru piloţi şi spectatorii prezenţi la eveniment.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele