Ultima oră
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"

VIDEO | John Cena şi-a anunţat retragerea din wrestling! Ultimul eveniment la care va participa

Sporturi Publicat de Tudor Moisa pe 7 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21658590/1/profimedia-0863452255.jpg

Superstarul din wrestling John Cena se va retrage din activitate în 2025, după o serie de meciuri pentru a-şi lua adio de la fani. Americanul în vârstă de 47 de ani a confirmat vestea sâmbătă, la evenimentul Money in the Bank organizat de World Wrestling Entertainment (WWE) la Toronto.

Profesionist din 1999, John Cena a indicat că intenţionează să evolueze la 40 de întâlniri dacă totul merge bine, inclusiv la WWE Raw în ianuarie şi la WrestleMania 41, ultimul eveniment la care va participa.

El a intrat în lumea actoriei în ultimii ani, având inclusiv o apariţie în filmul Barbie în 2023, şi este capul de afiş al seriei Peacemaker din 2022.

Considerat unul dintre cei mai mari wrestleri din toate timpurile, John Cena a fost campion mondial de 16 ori. El intenţionează să continue să facă parte, într-un fel sau altul, din "familia WWE", chiar dacă se simte "fizic la capătul puterilor".

Din cauza popularităţii sale imense, John Cena este cea mai solicitată celebritate din toate timpurile de către copiii organizaţiei caritabile Make a Wish. De asemenea, deţine un record mondial Guinness Book pentru numărul de dorinţe îndeplinite pentru copiii cu boli grave.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele