Ultima oră
Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton
Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni
Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc" Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc"
Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?” Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?”
SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League
EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine" EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine"

VIDEO ǀ Joventut - UBT Cluj, ora 21:15, în direct pe Prima Sport 3. Campioana României e obligată să câştige, pentru a mai spera la play-off

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 14 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21054999/1/ubt.jpg

UBT Cluj se deplasează în Spania, pentru meciul cu Joventut, din cadrul grupelor 7 Days EuroCup, la baschet masculin, confruntarea este pe Prima Sport 3, marţi, de la ora 21:15.

Ardelenii sunt obligaţi să câştige, pentru a mai spera la play-off. Formaţia antrenată de Mihai Silvăşan ocupă locul 9, cu 5 victorii şi 10 eşecuri. De cealaltă parte, Joventut este matematic în faza următoare, fiind pe locul al doilea, cu linie de 10 victorii şi doar 5 înfrângeri.

În partida tur, UBT a obţinut o victorie clară, pe teren propriu, cu 98-82!

Victorie mare contra finalistei de anul trecut

Campioana la baschet masculin ”U” Banca Transilvania Cluj a învins pe teren propriu, formaţia turcă Frutti Extra Bursaspor, scor 87-83 (49-37), în etapa a XV-a din 7 Days Eurocup.

Bursaspor a jucat finala competiţiei în 2022.

Principalii marcatori ai partidei au fost Richard 14 puncte, Jones 14, Meindl 13, Gordic 12, pentru U BT Cluj, respectiv Bitim 23, pentru oaspeţi.

Din lotul antrenat de Mihai Silvăşan a absentat, nerefăcut după o accidentare, jucătorul Andrija Stipanovic.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele