Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

VIDEO ǀ Larie, despre penalty-ul decisiv cu Universitatea Craiova. "L-aş fi lăsat pe Alibec"

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 8 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21090491/1/larie.png

Farul Constanţa a învins pe teren propriu, formaţia Universitatea Craiova, scor 3-2, după un meci în care gazdele au fost conduse de două ori, dar au şi ratat un penalty, prin Denis Alibec.

Golul decisiv a fost marcat de Larie, de la punctul cu var, în minutul 84. Acesta a declarat că a dorit să îl lase pe Alibec să bată şi al doilea penalty, dar atancatul l-a refuzat.

”Denis nu prea a fost în gol astăzi, tot pe îl lăsam şi la al doilea penalty, dar el mi-a zis să bat. Pe următorul îl va bate el, am încredere în el şi este un jucător important pentru echipa noastră.

Am primit gol în toate meciurile din play-off, asta demonstrează că este un play-off mai echilibrat ca niciodată, dar, aşa cum zice Mister, datoria noastră e să marcăm mai mult decât adversarul.

Nu ştiu dacă suntem principali favoriţi, dar suntem acolo sus, ne place, vom încerca să câştigăm fiecare meci, urmează un meci foarte greu. E important că suntem sus şi munca noastră se vede pe teren şi în clasament.

Important e ca noi să câştigăm, suntem la mâna noastră”
, a spus Larie, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele