Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

VIDEO ǀ Laszlo Balint vrea în finala Cupei României. ”Avem un spirit bun, încep să se vadă aceste conexiuni”

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 4 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21086435/2/laszlo-balint-1.png

UTA Arad a învins pe teren propriu, formaţia FCU Craiova, scor 1-0 şi s-a calificat în semifinalele Cupei României la fotbal.

După un început de meci în care suporterii arădeni i-au adus un omagiu fostului finanţator al clubului, Nicolae Bara, arbitrul Horaţiu Feşnic a fost nevoit să oprească partida în minutul 3, pentru ca fumul provocat de torţele suporterilor să se împrăştie.

Postolachi a înscis unicul gol al întâlnirii, în minutul 16, iar UTA Arad s-a calificat în semifinalele Cupei României.

Laszlo Balint a declarat că speră ca cei de la UTA să ajungă în finală, fiind convins că aportul fanilor şi conexiunile dintre jucători sunt atuurile care pot duce la îndeplinirea acestui obiectiv îndrăzneţ.

"Mă bucur tare mult pentru această victorie. Reuşim pentru prima dată în acest sezon să legăm două rezultate cu adevărat importante. Le dedicăm această calificare suporterilor noştri, cărora le mulţumim că sunt alături de noi şi mai mult decât atât copilaşului lui Benga, pentru că soţia lui a născut un băiat.

Avem un spirit bun, încep să se vadă aceste conexiuni. Avem câteva zile la dispoziţie pentru a pregăti următorul meci. Sperăm să ne calificăm în finală, pentru că sunt convins că vom avea parte de o susţinere importantă”
, a spus Balint, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele